27. Majske igre 2010

Šport, kultura in zabava – Pridi tudi ti!

Maj!!! To je mesec, ki nam poleg že dolgo opevajoče ljubezni prinaša tudi obilico športnih, kulturnih in zabavnih dogodkov. Že 27-o leto zapored se bodo tudi letos od 3. do 19. maja 2010 na številnih lokacijah po vsej Ljubljani odvijale Majske igre 2010. Druženje, smeh, veselje, razigranost, … vse to naj nas spremlja na več kot 29 različnih športnih tekmovanjih, 6 kulturnih otočkih in 4 zabavnih prireditvah!

Ali je udeležba obvezna?
Sploh ni dvoma. Odgovor je 1000% pritrdilen. Le Majske igre so najboljši naslov za predizpitno sprostitev odvečne energije in hkrati odlične za pridobitev zagona za dobro opravljanje junijskih izpitov? Trije tedni športa, kulture in zabave so kot nalašč tu, za vse nas, ki se bomo kasnje v juniju borili za napredovanja v višje letnike, diplomiranje, magistriranje ali karkoli drugega. Zatorej so druženje, sprostitev in zabava razlogi, zaradi katerih se mora vsak študent obvezno udeležiti Majskih iger.

Šport, Kultura in zabava !!!
Tudi letos bo športni program zelo zanimiv in pester, saj bo le-ta postregel s 29 različnimi športnimi tekmovanji. Amaterji ali profesionalci? Vseeno je! Vsi, ki bi radi razmigali svoje telo, se družili, zabavali ali celo zmagovali, boste čisto vsak dan Majskih iger od 3. do 19. maja prišli na svoj račun.

Šest prijetnih večerov na letošnjih Majskih igrah nam bodo s svojimi sposobnostmi popestrili tudi najrazličnejši mladi likovni ustvarjalci, poeti, pevci, igralci, glasbeniki in številni drugi, ki nas bodo popeljali v kulturni svet in nam pokazali svoje kvalitete.

Kaj bi sploh lahko novega povedali o zabavnem delu Majskih iger? Otvoritev, Pohod na Rožnik, Dan Mestnega loga in Zaključek so štiri prireditve, ki bodo postregle z obilico nepozabne zabave!

Obišči www.majskeigre.si in pridi tudi ti!

Celoten program Majskih iger 2010 najdeš tukaj!

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.