6. OTROŠKI BAZAR

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo od 8. do 11. septembra 2011 že šesto leto zapored potekala največja prireditev za družine – Otroški bazar. Prireditev, ki je za vse obiskovalce popolnoma brezplačna, v štirih dneh ponuja vrsto različnih izobražev

 

Otroci bodo rajali

Otroci bodo v družbi svojih staršev, starih staršev, sošolcev in učiteljev obiskali številne ustvarjalne delavnice v tematskih kotičkih, spoznavali male živali, različne poklice, pravljične maskote in se potopili v svet Bakuganov, saj bo na Otroškem bazarju predstavljena največja zbirka le-teh. Udeležili se bodo številnih športnih aktivnosti in tekmovanj ter drugih zanimivih doživetij. Bogat program bo ponudil tudi Bazarkov oder, ki bo gostil finaliste Korajže velja, mini modno revijo, mlade pevce, igralce, glasbenike in druge odrske nadobudneže.

 

Mame in očetje se bodo izobraževali

V okviru sejemskega dela bodo staršem predstavljeni otroški izdelki in storitve, načini preživljanja prostega časa, otroško pohištvo, obšolske dejavnosti, otroška oblačila in oprema ter nove ideje za počitnice. V Svetovalnici za starše bodo na voljo številne delavnice, predavanja in svetovanja s področja vzgoje otrok, dojenja, shranjevanja matičnih celic, varnosti v cestnem prometu, partnerskih odnosov, aktivnega preživljanja počitnic, pravilnega rokovanja z dojenčki ipd.

 

Rabljena otroška oprema

Starši bodo na Otroškem bazarju lahko kupili ali prodali otroško opremo. V Tržnici rabljene otroške opreme se vsako leto znajdejo številni vozički, avtosedeži, postelje, stajice, pripomočki za nošenje otroka ipd., zato vsem, ki potrebujejo tovrstno opremo ali jo želijo oddati, toplo priporočamo obisk tržnice.

 

Tudi dobrodelnost bo našla svoj dom

Otroški bazar vsako leto namenja posebno pozornost dobrodelnosti in v okviru tega v letošnjem letu pripravlja kar dve dobrodelni akciji. Zbirale se bodo šolske potrebščine za otroke iz socialno šibkih družin, z nakupom Bazarkove majice pa boste lahko finančno podprli projekt Botrstva v Sloveniji, ki deluje pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Del zneska od prodane majice bomo namreč namenili projektu, ki je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladostnikov – omogoča jim udeležbo na letovanjih, zimovanjih, taborih, šoli v naravi, inštrukcijah za izboljšanje učnega uspega oz. razvoj talentov.

Pripeljite svoje malčke na največje rajanje v Sloveniji!

VSTOP PROST

Več na: www.otroskibazar.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.