AIESEC delo v tujini!

AIESEC, največja mednarodna organizacija, katero vodijo izključno mladi, je pridobila priporočilo Ministrstva za šolstvo, znanost in šport – Urad Republike Slovenije za mladino. AIESEC ponuja različne priložnosti za diplomante ter študente podjetništva, marketinga in pedagoških smeri. Prijave zbiramo od 1. oktobra do 30. novembra.


Pripravništva AIESECa v okviru programa Delo v tujini, ponujajo mladim priložnost, da pridobijo pomembna znanja in veščine, katere potrebujejo pri oblikovanju kariere. Izkušnje in razvoj si lahko pridobite z delom v globalnem okolju, v majhnih ali velikih podjetjih, multinacionalnih korporacijah, nevladnih organizacijah, na pripravništvih, ki lahko trajajo od 2-18 mesecev. Več informacij lahko pridobite na: http://www.aiesec.si/for-students/work-abroad.html.

AIESEC Slovenija jeseni ponovno organizira konferenco »Slovenia Youth to Business Forum«. Sicer bo to že šesti AIESECov največji dogodek, ki se bo odvijal 21. oktobra na Gospodarskem razstavišču v sklopu Študentske arene. Slovenia Youth  to Business Forum je dogodek, ki povezuje mlade s poslovnim svetom in omogoča prenos znanja in idej. Konferenca, organizirana s strani globalne organizacije AIESEC, udeležencem ponuja brezplačne delavnice vodene s strani podjetij, zasnovane na timskem delu in na praktičnih študijskih primerih. Delavnice bodo vodili predstavniki podjetji A.T. Kearney, Zavod Ypsilon, STA potovanje in DATA. Rdeča nit letošnjega Y2B dogodka je Creativity for Success in Business, saj je naš glavni namen spodbuditi mlade k realizaciji njihovih poslovnih idej in pridobitvi izkušenj v podjetništvu. Direktor Urada Republike Slovenije za mladino, Peter Debeljak, se bo udeležil dogodka, z namenom pokazati podporo AIESECu pri aktivnostih, katere spodbujajo slovenske študente.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.