AXE angeli poskrbeli za osvežitev

Minuli petek in soboto, natančneje 15. in 16. julija, je v Čatežu pri Trebnjem potekal študentski Švic festival, ki so ga obiskali tudi AXE angeli na čelu s Karin Škufca.
Sedem čutnih ženskih angelov, na čelu z očarljivo manekenko in modelom Karin Škufca, je podleglo AXE skušnjavi in s svojo ljubkostjo in elegantnostjo očaralo približno šest tisoč obiskovalcev. Ženski angeli so obiskovalcem festivala delili promocijske vzorce nove, privlačne in edinstvene dišave AXE Excite, ki očara vsako nebeško punco.
Čeprav je bilo vreme sprva muhasto, je le posijalo sonce in obiskovalci so se lahko osvežili v bazenu. Pred kopanjem so se seveda ustavili pri tuših, kjer so jih čakali AXE angeli in jim delili AXE Excite gel za prhanje, ki je obiskovalce pred odhodom v bazen osvežil in jim nato tudi pomagal pri tem, da so ob prihodu v bazen naredili dober prvi vtis na nebeške punce.
Nebeški AXE angeli so novo dišavo predstavili tudi obiskovalcem, ki so se na festivalu preizkusili v tekmovanju v nogometu in košarki. Po napornem tekmovanju so obiskovalci navdušeno sprejeli AXE Excite gel za prhanje in ga takoj uporabili ter se tudi sami prepričali, zakaj je novi AXE Excite dišava, katere skušnjavi se ne morejo upreti niti nebeški angeli. Po že legendarnem AXE efektu so bili obiskovalci, ki so preizkusili dišavo AXE Excite, znova polni svežine in dobrega počutja ter še naprej uživali na festivalu.
Če še niste srečali AXE angelov, potem preizkusite novo dišavo AXE Excite. Ženski angeli se ji namreč nikakor ne morejo upreti …

R.F.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.