Božiček v Mariboru pri …

Cityscape image of Maribor, Slovenia with the Main Square and the Town Hall at summer sunrise.
Foto: RudyBalasko iz iStock

ŠOUM in Klub študentskih in dijaških družin Maribor pripravljata obdarovanje otrok študentskih družin.

Otroke študentskih družin bo obdaroval Božiček, ki se bo s svojimi sanmi ustavil v Študentskem kulturno prireditvenem centru Štuk.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru, v sodelovanju s Klubom študentskih in dijaških družin Maribor, tudi letos pripravlja že tradicionalen projekt Božiček – obdarovanje otrok študentskih in dijaških družin. Obdarovanje otrok bo potekalo v torek, 21. decembra 2010, s pričetkom ob 17. uri, v dvorani Študentskega kulturno prireditvenega centra Štuk (Gosposvetska cesta 83). Na letošnje obdarovanje se je prijavilo 82 otrok, kar priča o velikem številu staršev študentov na mariborski univerzi. Obiskovalci si bodo ogledali predstavo Zimska pravljica, sledil bo težko pričakovan prihod Božička in obdarovanje, kasneje pa tudi manjša pogostitev.

»Namen omenjenega projekta, ki velja za največjega na področju študentskih družin, ni samo obdarovanje otrok, ampak tudi spoznavanje staršev študentov, druženje in izmenjava zanje koristnih informacij«, je poudarila vodja projekta in predsednica Kluba študentskih in dijaških družin Maribor Špela Lipošek.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.