Božični rock koncert!

Že dolgo velja, da »Božič v Postojni ni samo ob jaslicah«. 25. decembra bo zato tla v Postojni ponovno zatresel Božični rock koncert. Razbijali bomo že 16. leto zapored, zato se nam pridružite in postanite del legendarnega dogajanja! Tradicionalna in nadvse popularna prireditev, ki že dolga leta ob kvalitetni glasbi združuje staro in mlado v Postojni in daleč naokoli, vas tudi letos vabi na nepozaben večer. V športni dvorani Šolskega centra Postojna se bodo ponovno zbrale tako legende kot tudi vzhajajoče zvezde slovenskega rocka in vam polnile ušesa z udarnimi rock akordi vse do zgodnjega jutra.

NASTOPAJOČI
Big Foot Mama
Pero Lovšin
The Drinkers
Rock Shock
Mary Rose
OTIUM
MIT

Poleg uživanja ob glasbi obiskovalce čakajo tudi številne nagradne igre z bogatimi nagradami, med 20. in 22. uro pa bo na šanku poskrbljeno za nižje cene pijač!

AVTOBUSNI PREVOZI
Notranjski študentski klub bo poskrbel za avtobusni prevoz iz Loške doline, Blok, Rakeka in Cerknice, Klub študentov Ilirske bistrice pa za varno pot iz Ilirske Bistrice in nazaj. Za vse informacije glede prevoza kontaktirajte direktno klub.

VSTOPNICE
DVE ZELO UGODNI SI LAHKO ZAGOTOVITE NA NAŠI SPLETNI STRANI V RUBRKI AKCIJE IN LICITACIJE!

Sicer pa cena vstopnice v predprodaji do 21. decembra znaša 12,99 €, od 21. decembra dalje pa 15 €.
*Prodajna mesta* Tur servis v Cerknici, vsa prodajna mesta Eventim, Klub študentov občine Postojna in Pivka (KŠOPP), Notranjski študentski klub, Rock caffe Epicenter (Postojna) in papirnica Sponkca (Pivka), UFO (Rožna dolina, Ljubljana).

Več na: http://bozicni.si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.