Brez znanja in izkušenj? Brezveze.

Brez znanja se v sodobnem marketinškem svetu težko znajdemo. Bilo bi brezveze zamuditi 7. Študentsko marketinško konferenco Fanfaro in s tem priložnost za srečanje z največjimi domačimi in tujimi marketinškimi strokovnjaki.

 

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije letos že sedmo leto zapored prireja Študentsko marketinško konferenco Fanfaro, ki bo 9. aprila 2014 V Festivalni dvorani v Ljubljani. Uničiti želimo mit, da je marketing brezveze, da je le strošek, ki ga nihče ne potrebuje in zato smo medse povabili najboljše govorce, ki živijo v svetu marketinga. Na Fanfari bomo govorili o kreativnosti, družbenih medijih in omrežjih, načrtovanju marketinških kampanj, podjetništvu, socialnem podjetništvu, psihologiji v marketingu, interaktivnosti in drugih zanimivih marketinških temah.

 

Ubežite brezveznosti in izgovorom za neudeležbo na Fanfari ter preživite 9. april v raziskovanju sveta marketinga, spoznavanju novih ljudi in ustvarjanju priložnosti za prihodnost. Prijavite se lahko na www.fanfara.net

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.