Brezplačen seminar FotoBranja za bralce Študenta

Zagotovo ste že slišali za ljudi, ki berejo hitro – celo prehitro, da bi to lahko bilo res? Pa je! Poleg tehnike hitrega branja, čigar problem je v tem, da je z njim možno doseči le omejene rezultate, prav tako pa ga je treba neprestano trenirati, če želiš ohranjati želeno hitrost branja, poznamo tudi FotoBranje, katerega smo te dni z navdušenjem preizkusili tudi v uredništvu revije Študent. In zadeva res deluje, zato smo se z organizatorji dogovorili za brezplačno dvourno delavnico FotoBranja za vas, zveste bralce Študenta.

Kaj je FotoBranje in kako do brezplačnega seminarja FotoBranja?

FotoBranje je celovit pristop in skupek tehnik za hitrejše, učinkovitejše in lahkotnejše branje in učenje. Sposobni boste brati najmanj 2-10x hitreje, hitrejše branje pa boste občutili kot posledico sproščanja, ne pa večjega napora. Najlepša stvar je, da za FotoBranje ni omejitev: uporabite ga lahko v razredu, pri študiju, na delovnem mestu, za učenje tujih jezikov in še bi lahko naštevali. Tudi šef bo vesel, saj zaposleni v pisarnah prihranijo vsaj 2 uri vsak teden, kar je 5% večja delovna učinkovitost!


Omenjeni brezplačen uvodni seminar FotoBranja ni le predstavitev tehnike. Je začetek spoznavanja nove paradigme učenja in branja, zato ne zamudite priložnosti in se nemudoma prijavite spodaj.

>> Čim prej se prijavite na brezplačni uvodni seminar FotoBranja preko spodnjega obrazca, saj je število mest omejenih! Na voljo sta dva termina v Ljubljani (10.9. in 16.9. 2013, ob 19:00).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.