Brkovanje!

November se je v luči ozaveščanja o moških boleznih tudi letos že tradicionalno preimenoval v movember. Čas je, da se dobro delo tudi nagradi. Čas je, da svoje negovanje brčic pokažeš tudi na Brkovanju. 

Movember se pri moških prične z britjem celotnega obraza, nato pa si cel mesec puščajo brke. Ker brki povečajo pozornost in sprožajo vprašanja, se več govori tudi o raku na prostati. 

Klub mariborskih študentov je zato razpisal Movembrov Instagram natečaj. Predpogoj za sodelovanje v natečaju je seveda Instagram račun. Nato pa je v objektiv potrebno le še ujeti brčice in njihove ponosne lastnike ter narediti najbolj domiselno fotografijo. Da pa bomo lahko izbrali tiste najlepše brčice, je potrebno fotografijo objaviti na Instagramu s pripisom #brkovanje

Zmagovalci bodo lahko konec  novembra svoje brčice ponosno predstavili na velikem Brkovanju v Klubu KMŠ in vsem pokazali, zakaj so si prav oni zaslužili nagrade.

 

Lastnike najbolj inovativnih brčic namreč čakajo nagrade: tretje uvrščeni bo prejel WoodWay leseni metuljček, drugo uvrščeni WeWood leseno uro Date in zmagovalec WeWood lesena očala Crater brown.

 

Natečaj bo odprt do  četrtka, 28. novembra, do polnoči, zaključna zabava pa bo potekala v soboto, 29. novembra, v Klubu KMŠ!

S projektom želi Klub mariborskih študentov opozoriti na pogostost raka na prostati in modih, kateremu se ne posveča dovolj pozornosti. Za rakom namreč vsako leto po svetu zboli več kot 12 milijonov ljudi, pri čemer je rak prostate najpogostejša diagnosticirana oblika raka pri moških.

 

Čuj ti, brke pusti si!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.