Business Hive 2013!

Člani združenja Management Group, ki deluje na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, letos ponovno organiziramo enega največjih mednarodnih tekmovanj – Business Hive.

Letošnji Business Hive se bo odvijal od 26. 4. do 30. 4. 2013 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

30 slovenskih in 30 tujih študentov bo v ekipah tekmovalo za najbolje rešen izziv, ki ga bodo zastavila znana slovenska podjetja, med drugim bosta letos z nami tudi Hella in PRO Plus. Izzivi za enkrat ostajajo skrivnost. Vsako podjetje bo svojega razkrilo natanko 26. 4., tako bo tekmovanje še bolj pestro, zanimivo in produktivno.

4 dni in 4 noči, bodo udeleženci Business Hiva napenjali svoje možgane, zbirali nove ideje, iskali inovativnost in s timskim delom nazadnje uspešno rešili izziv podjetja.

 

Študenti se bodo potegovali za vroče nagrade, predvsem pa si bodo pridobili dobre reference in večjo možnost zaposlitve v prihodnosti. Želimo namreč izpeljati mednarodno uspešen projekt, katerega udeleženci bodo sposobni, motivirani in bodo delovali na različnih področjih.

Študentom bomo omogočili, da znanje ki so ga pridobili tekom študija, tudi praktično uporabijo v ekipnem delu mednarodnega profila. Glavni cilj Business Hiva je pridobitev novega znanja, izkušenj in večja možnost zaposlitve v prihodnosti za študente vseh smeri. Business Hive 2013 bo udeležencem prinesel nova poznanstva, znanje in jih popeljal še bližje bodoči zaposlitvi.

Z bodočimi umetniki, ekonomisti, znanstveniki, arhitekti, informatiki, skratka s študenti vseh smeri, ki imajo kanček drznosti, inovativnosti, so delovni in motivirani bodo ustvarili nepozaben Business Hive 2013. Prijave zbiramo do 18.4.2013.

Več informacij o samem tekmovanju in prijavnico dobite na naši spletni strani: http://www.business-hive.com.

 

BE SOMETHING, BE IMPORTANT!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.