Cenejše vstopnice za Schengenfest samo še DANES!

SCHENGENFEST 2014, Od petka, 1. 8. do nedelje, 3. 8. 2014, Vinica, Bela krajina.

FESTIVAL ZVOKA, SONCA IN ZABAVELetos bo od 1. do 3. avgusta v Vinici v Beli krajini potekal že 7. Schengenfest! Vsi, ki že od lani pogrešate neverjetno vzdušje mladosti in vrhunskih koncertnih nastopov, ambient prekrasnega krajinskega parka Kolpa in urejenega prizorišča z vrhunsko odrsko, zvočno in lučno opremo, ter hlajenje v eni najbolj čistih rek v Sloveniji, Kolpi, vas moramo razveseliti! Brez dvoma bo letošnji nabor glasbenih skupin še bolj bogat kot prejšnja leta, program v prostem času pa bo še dodatno obogaten z novimi dejavnostmi, in organizatorji bodo poskrbeli, da bo prizorišče še bolj urejeno za vaše udobje in zabavo! In za Schengenfest 2014 so na voljo najcenejše vstopnice po 53,00 EUR le še do vključno tega ponedeljka, 31. 3.! Ne glede na čase, v katerih živimo, se Schengenfest trudi iz leta v leto biti boljši in večji, tako kar se tiče izvajalcev, kot tudi same ponudbe na njem. In tudi letos bo ta ponudba še boljša! Pridite tja, kjer ljudje odražajo prijaznost naravnega okolja, v Vinico v Belo krajino!


>> Tako je bilo lani, letos bo še boljše!

Raje ne seštevajte, koliko bi vas stalo le štiridnevno kampiranje (ki je že všteto v ceno vstopnic!), kaj šele koncerti glasbenih skupin na samostojnih koncertih – odpravite se na najbolj nor festival letošnjega poletja – Schengenfest 2014! Vedno večji, vedno bolj senzualen, vedno bolj seksi, Schengenfest 2014! Še posebej pa organizatorji opozarjajo na to, da kupujte vstopnice pri pooblaščenih prodajalcih.

Festival, ki se je v šestih letih razvil v največji kamping pop rock festival v Sloveniji, bo tudi letos postregel z odlično bero nastopajočih, kot tudi še bogatejšim spremljevalnim programom kot prejšnja leta. Tudi lanski Schengenfest je potrdil, da lahko lahko ponudi najboljše ljubiteljem različnih glasbenih zvrsti, od popa, rocka, elektronike in drugih. Temu primerno se iz leta v leto veča tudi prizorišče (in seveda odri), saj je lani zabeležil obisk že okoli 25.000 obiskovalcev v treh dneh. Na festivlau so doslej nastopili že mnogi tudi svetovno znani glasbeniki in didžeji, med njimi Skunk Anansie, Kaiser Chiefs, Parov Stelar, Leningrad Cowboys, Gentleman & The Evolution, Dubioza kolektiv, David Morales, in Pendulum DJ Set, od domačih pa tako rekoč vsi največji! Zvest svoji lokaciji v prekrasnem okolju Krajinskega parka Kolpa v Beli krajini, ohranja svoje primarno sporočilo, ki ga v sebi nosi že vsa leta obstoja – festival zvoka, sonca in zabave! Letos v še večji meri in s številnimi domačimi in tujimi vrhunskimi izvajalci.

  

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.