Coaching?

V torek, 18. 12., vas Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) vabi na PRedigro z Anjo K. Tomažin: veš coachinga, manj couchinga!

Kaj je coaching, komu je namenjen, kakšne oblike coachinga poznamo, kakšne so prednosti in rezultati coachinga ter kako ta poteka – na vsa ta vprašanja nam bo v torek odgovorila naša gostja. Njeno področje delovanja je komunikacijski coaching, kateremu bo namenila nekaj več pozornosti.

Anja Križnik Tomažin je vsem dobro znana, saj je svojo medijsko pot začela že pred štirinajstimi leti, v srce pa se nam je zapisala z oddajo Tistega lepega popoldneva,Kmetijo slavnih in trenutno aktualno oddajo Ugani, kdo pride na večerjo. Svojo medijsko pot je začela pred več kot štirinajstimi leti. Poleg voditeljstva je Anja komunikacijski coach ter trenerka javnega nastopanja na vseh nivojih. Lansko leto je svoje znanje še poglobila z opravljenim certificiranim programom za exacutive coaching akademijo AOEC London. 

Vabljeni, da se nam pridružite pri spoznavanju coachinga v torek, 18. 12., ob 18.00 v predavalnici številka 23 (na Fakulteti za družbene vede).

Prijave na: pr.students@gmail.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.