Čustveno inteligentno podjetje in vodenje

16. oktobra 2012 bo v Ljubljani potekal celodnevni dogodek za menedžerje in vodilne delavce v podjetjih, ki ga pripravljata Gospodarska zbornica Slovenije in Center za odličnost v managementu, Evoli.

Predava vrhunski predavatelj menedžmenta in strokovnjak za razvoj delovanja ljudi, timov in organizacij, g. Claus Møller. V več kot 40. letni praksi je ustanovil in vodil takrat največje evropsko svetovalno podjetje za razvoj zaposlenih in mehkih disciplin Time Manager International. Vzpostavil je nekatere principe in modele, ki jih danes splošno uporabljajo številna podjetja Postavljanje ljudi na prvo mesto, Pritožba je darilo, Employeeship in sodeloval z nekaterimi najvidnejšimi organizacijami IBM, 3M, American Express, Audi/Volkswagen, Avis, British Airways, Coca-Cola, Lufthansa, Danske Bank, Dupont, Ericsson, Fiat, Ford, GM, Group 4, HP, IKEA, KONE, Kraft, Lego, McDonald’s, Mars, Merck, Royal Bank of Canada, SEB Bank, SAS, Shell, Sheraton, Supreme Soviet SZ, Tetrapak, Toyota, Volvo.

 

Dogodek z naslovom »Čustveno inteligentno podjetje in vodenje« je usmerjen v štiri vsebine:

• Razvoj zaposlenih in čustvene inteligentnosti

• Čustvena inteligentnost v timih in organizacijah: Kako morajo vodje in lastniki v podjetjih integrirati menedžment v organizacije?

• Model čustveno inteligentnega menedžmenta v organizaciji

• Razvoj in krepitev znamke podjetja in slovesa: Čustvena inteligentnost v organizaciji

 

Program in prijave

Ob dogodku bo izšel tudi prevod knjige avtorja Clausa Møllerja, Delo s srcem, ki jo prejmejo vsi udeleženci. Vabimo vas, da se dogodka udeležite. Pohitite s prijavo in izkoristite še dodatni popust!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.