DEADMAU5

Dance Republic Open Air, 24. junij, Ilirija, Ljubljana.

Producent, ki sovraži konvencionalne didžeje, je obenem didžej, ki svoj pravi obraz pokaže le skozi glasbo. DEADMAU5 prihaja v Slovenijo – pripravite mišolovke!

Progresivni house s ščepcem elektra in globino liričnega neotranca. Kanadski didžej in producent Deadmau5 že pet let prepleta elektronske podžanre v ene najbolj iskanih plesnih setov na svetu. Točno ve, da didžejanje ni hobi – je umetnost.
Lani je izdal album 4 x 4 = 12, njegov že peti studijski album, delčke melodij pa so uporabili celo v seriji CSI: Crime Scene Investigation (Na kraju zločina). A žarišče ustvarjalnosti entitete Deadmau5-a je na nastopih. Z velikansko mišjo glavo, ki skriva identiteto Joela Zimmermana, je navdušil po vsem svetu, od San Francisca do Ibize, vrtel pa je tudi na zimskih olimpijskih igrah leta 2010.

24. junij, Ilirija v Ljubljani, večer za praznovanje prihajajočega rojstnega dne Republike Slovenije s parado pod zvezdami. Dance Republic Open Air Festival, snidenje vrhunskih izvajalcev in enega neustavljivega miška z ljubitelji plesa, zabave in svobode.

Informacije o vstopnicah
Predprodaja vstopnic za prihajajoči dogodek – DANCE REPUBLIC OPEN AIR FESTIVAL – se je pričela.

REDNA PREDPRODAJA
Preko sistema EVENTIM. Cena vstopnice je 19 EUR.
V agenciji SUPRA TRAVEL (Slovenska cesta 6, Ljubljana). Cena vstopnice je 19 EUR (SUPRA PARTY PAKET).

Predprodajna mesta na spletu: www.eventim.si, www.napovednik.com, www.vstopnice.net.

VSTOPNICE NA DAN DOGODKA
Cena vstopnice na dan dogodka bo 39 EUR.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.