Delo Mene išče 2012

Tudi letos bo na Ekonomski fakulteti potekal karierni dan.Namen le tega je seznaniti študente z zaposlitvenimi možnostmi in načinom kadrovanja slovenskih in mednarodnih podjetji ter povečati zaposlitvene možnosti študentov in diplomantov Ekonomske fakulte

Na Ekonomski fakulteti v Ljubljani bo 11. aprila 2012 potekal 9.  karierni dan Delo Mene išče 2012. Organizirajo ga Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani (CERŠ) in Management Group na Ekonomski fakulteti. 

Namen kariernege dne je seznaniti študente z zaposlitvenimi možnostmi in načinom kadrovanja uveljavljenih slovenskih in mednarodnih podjetji ter povečati zaposlitvene možnosti študentov in diplomantov s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti poleg formalno pridobljenih znanj potrebujemo. Prav tako pa je namen seznaniti se z inštitucijami doma in v tujini, ki lahko študentom oziroma diplomantom pomagajo pri zaposlitvi. 

Organizirajo 17 predavnj na katerih bodo študentje izvedeli, kaj delodajalci pričakujejo od njih, kako iskati prvo zaposlitev v tujini, kakšne so značilnosti trga dela v Sloveniji in v tujini. 

Tudi letos organizirajo okroglo mizo, tokrat z naslovom “Posebnost karier v različnih okoljih.” Če se želite dogodka udeležiti se prijavite preko spletne strani Ekonomske fakultete. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.