DEVIOUS zagnal Laboratorij za glasbo

DJ Devious, ki se kot rezident vrača v Salomon club to nedeljo ob 23h, je v Ljubljani zagnal Laboratorij za glasbo: »To je prostor za izmenjavo znanj, idej in predstavljanje artistov v intimnem ambientu za sto ljudi, skrbimo pa tudi za visoko kvalitetne spletne prenose doganja za vse, ki radi v dobri glasbi uživajo od doma.«

Januarja bo gostil Luca Lenta (20/1) in Mladena Tomića (27/1), vsako sredo pa lahko prisluhnete tudi streamu z izborom desetih top komadov.

 

Devious pa bo februarja izvedel tudi tečaj za mlade didžeje: »Najpomembnejše je delo z mladino, ki šele vstopa v svet klubske glasbe. Spomnim se, ko sem bil sam kot najstnik v klubu prilepljen na mikser in skušal ugotoviti kaj dela didžej. Elektronska kultura je pri nas v zadnjih letih padla in spet jo moramo zgraditi skoraj od temeljev.« In še zadnji načrt za leto 2017: predstaviti svojo lastno produkcijo in osvojiti tudi nekaj tujih klubov.

 

Deviousu lahko v Salomon Clubu v nedeljo ob 23h v osrednji Sloveniji prisluhnete na 101.6 in 87,7 MHz, kjerkoli pa na www.radiosalomon.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.