Dijak, pozor! Še ne veš, kaj bi študiral?

Dekle pred računalnikom

Nismo vsi imeli te sreče, da bi že v tretjem razredu prepoznali svoje strasti in si začrtali svojo pot. Dijaki in dijakinje, če še ne veste, kaj bi študirali, se udeležite brezplačne Poletne šole: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Kaj sploh to je?

Poletna šola za dijake

Poletna šola je skupek delavnic in svetovanj, ki ti pomagajo spoznati fakultete in akademije Univerze v Ljubljani, kaj posamezna pridobljena izobrazba prinese po koncu študija ter se poglobiti v svoje interese in kompetence.

Poletna šola bo potekala med 26. 8. in 30. 8. 2019. Prijaviš se lahko na posamezne delavnice, ne pa na poletno šolo kot celoto. Prijavi se → tukaj

Kaj ponuja Poletna šola?

Jaz pod lupoDekle z računalnikom

To je sklop raznih delavnic za spoznavanje sebe in svojih možnosti. Obiščeš lahko delavnice, na katerih analiziraš svoje interese, lastnosti in sposobnosti. Lahko tudi tiste, kjer bo govora o študijskih izmenjavah in vpisnem postopku.

Faksi v praksi

dve dekleti, ki odpreta vrata in pomahata

Obiščeš lahko fakultete in akademije Univerze v Ljubljani ter spoznaš, kako študij dejansko poteka.To je odlična priložnost za pridobitev informacij zaposlenih in samih študentov.

Znanje v praksi

Uporaba pridobljenega znanja ima v praksi mnogo možnosti, ki jih lahko spoznaš v tem sklopu delavnic.

Individualna svetovanja

Če meniš, da ti bo pri izbiri študija najbolje pomagal profesionalec preko pogovora na štiri oči, se prijavi na individualen posvet s kariernim svetovalcem. Zanje se moraš prijaviti na elektronskem naslovu poletnasolakc@uni-lj.si.

Individualni pogovor

Za točna imena in urnik delavnic obišči spletno stran Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Poletna šola za dijake in dijakinje (2017)

Spet se sonce svetlika skozi steklo slaščičarne, simfonija sambe simbolno slika solze sadja. Sreča. Svoboda.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.