Dijak, pozor! Še ne veš, kaj bi študiral?

Nismo vsi imeli te sreče, da bi že v tretjem razredu prepoznali svoje strasti in si začrtali svojo pot. Dijaki in dijakinje, če še ne veste, kaj bi študirali, se udeležite brezplačne Poletne šole: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Kaj sploh to je?

Poletna šola za dijake

Poletna šola je skupek delavnic in svetovanj, ki ti pomagajo spoznati fakultete in akademije Univerze v Ljubljani, kaj posamezna pridobljena izobrazba prinese po koncu študija ter se poglobiti v svoje interese in kompetence.

Poletna šola bo potekala med 26. 8. in 30. 8. 2019. Prijaviš se lahko na posamezne delavnice, ne pa na poletno šolo kot celoto. Prijavi se → tukaj

Kaj ponuja Poletna šola?

Jaz pod lupoDekle z računalnikom

To je sklop raznih delavnic za spoznavanje sebe in svojih možnosti. Obiščeš lahko delavnice, na katerih analiziraš svoje interese, lastnosti in sposobnosti. Lahko tudi tiste, kjer bo govora o študijskih izmenjavah in vpisnem postopku.

Faksi v praksi

dve dekleti, ki odpreta vrata in pomahata

Obiščeš lahko fakultete in akademije Univerze v Ljubljani ter spoznaš, kako študij dejansko poteka.To je odlična priložnost za pridobitev informacij zaposlenih in samih študentov.

Znanje v praksi

Uporaba pridobljenega znanja ima v praksi mnogo možnosti, ki jih lahko spoznaš v tem sklopu delavnic.

Individualna svetovanja

Če meniš, da ti bo pri izbiri študija najbolje pomagal profesionalec preko pogovora na štiri oči, se prijavi na individualen posvet s kariernim svetovalcem. Zanje se moraš prijaviti na elektronskem naslovu poletnasolakc@uni-lj.si.

Individualni pogovor

Za točna imena in urnik delavnic obišči spletno stran Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Poletna šola za dijake in dijakinje (2017)

Prejšnji članekHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
Naslednji članek#kviz Kaj je tvoja naslednja popotna destinacija?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.