Dobra karma za telo in duha!

Agniyoga Center že 4. sezono širi svoje znanje. Nastal je z vizijo, da ponudi kakovostno, strokovno in urbano holistično vadbo, ki bo združevala um, duha in telo ter tako omogočila večjo kakovost življenja.

Ime v sanskrtu pomeni ogenj, moč sonca. To vitalno energijo transformacije, želimo ustvarjati z vami; vsak obiskovalec lahko v našem centru najde sebi primerno vadbo. Agni predstavlja kozmični Logos, ogenj vesoljne kreativne želje. V ajurvedi predstavlja moč ohranjanja življenja.

Vadbe joge, franklin metode in pilatesa, ki jih poučujemo, so primerne za vse posameznike, ki si želijo okrepiti telo na uravnotežen način in tako zmanjšati možnost poškodb in kroničnih bolečin. Na fizični ravni boste tudi izboljšali gibljivost in koordinacijo telesa, moč, vzdržljivost, ravnotežje. Joga prav tako uravnava hormonsko ravnovesej v telesu, izboljšuje delovanje organov, prebavo in izboljšuje krvni obtok. Na psihični ravni pa pripomoremo k boljšemu spominu, večji koncentraciji ter boljšemu obvladovanje vsakodnevnega stresa.

Flow joga

Osredotoča se na povezovanje diha z gibanjem. Je stil Vinyasa joge, kjer poteka tekoče in hitro prehajanje med asanami in je fizično zahtevna vadba. Poudarek je na zavedanju telesa, moči in gibljivosti, a z vsemi elementi hatha joge: dihalnimi tehnikami – pranajamami, mantrami, poglobljeno relaksacijo in meditacijo. Je ena najbolj priljubljenih vrst joge v Ameriki ter Evropi.

 

Franklin metoda

Je več kot le vadba. Gre za način dela s telesom, ki upošteva telesno zgradbo in prek imaginacije pomaga odkriti zdrave načine gibanja. Domišljijske slike, ki pa imajo osnovo v anatomiji in biomehaniki, podpirajo učenje novih vzorcev delovanja. Bolj ko smo telesno fleksibilni, bolj ustvarjalen je naš um. Izkustvena anatomija ne pomeni le suhoparnega znanja, temveč poveča razumevanje in zavedanje lastnega telesa.

 

Ashtanga Vinyasa joga

Predstavlja eno najbolj intenzivnih, atletskih oblik joge, a je hkrati globoko popotovanje navznoter, v meditacijo v gibanju.

 

Pilates

Je holistična vadba, ki aktivira neaktivne skupine globokih mišic, s čimer izboljšamo telesno držo ter pridobimo lepo oblikovane, ravno prav tonizirane mišice. Z mentalno koncentracijo in obvladovanjem telesa okrepimo in razvijemo mišice medeničnega dna ter trebušne in hrbtne mišice v Center moči. Poveča se gibljivost telesa, izboljšata se zavedanje in obvladovanje telesa; poleg tega je vadba nadgrajena z raztegi in končno relaksacijo iz joge. Pilates tako lajša bolečine v hrbtenici in nasploh izboljša kvaliteto življenja.

 

Vadbi v našem centru se lahko priključite skozi celo leto!

Agniyoga center se nahaja na Beethovnovi 7 v centru Ljubljane. Naše skupine so majhne, tako da se strokovno usposobljeni učitelji lahko posvetijo vsakemu posamezniku.

 

Vse dodatne informacije najdete na www.agniyoga.si, lahko pa nas pokličete na 040 81 62 61 ali pošljete e-sporočilo na: info@agniyoga.si.


Za študente velja 10% popust!


Vabljeni, da se nam pridružite!

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.