Dobra organizacija je pol poti do uspeha

Konec leta se bliža, z njim pa tudi iskanje primernega rokovnika za leto 2016. Predstavljamo vam slovenski rokovnik s stilom, ki je ustvarjen posebno za ženske in vsebuje vse, kar potrebujete za organizacijo dne, tedna in meseca.

Rokovnik s stilom je ženski prijazen rokovnik.  Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste izgubile tedne v iskanju primernega rokovnika , pa niste našle tistega, kar potrebujete. Študentsko življenje zahteva dobro organizacijo časa in enostavno dostopnost do informacij o predavanjih, vajah in izpitih. Veliko nam pomeni, da rokovnik ni težek, da ga lahko nosimo s sabo v torbici, da nam je vedno pri roki. Ker rokovnik uporabljate celo leto, vsak dan, celo večkrat na dan, vam bo v pomoč pri organizaciji poslovanja in tekočega dne. Rokovnik s stilom je pregleden, praktičen in lahek in je že hit prihajajočega leta.

Po vsakoletnem razočaranju zaradi neuspešnega iskanja primernega rokovnika in na osnovi rezultatov anketiranja žensk po Sloveniji se je Antonela Kočevar odločila, da vzame stvari v svoje roke in izdela rokovnik, prilagojen moderni ženski. Rokovnik velikosti A5 je tiskan in izdelan v Sloveniji, ima trde platnice, praktični kazalni trakec in elastiko za varno zapiranje ter tehta le 345 gramov.

Navdušil vas bo svojim dizajnom in uporabnostjo

Zakaj je rokovnik s stilom tako poseben? Ker se začne že z datumom 14. 12. 2015 in konča z datumom 15. 1. 2017 ter vsebuje:

  • seznam slovenskih dela prostih dni, ki so označeni tudi na koledarju;
  • koledarja za leti 2016 in 2017;
  • preglednost tedna na dveh straneh;
  • dnevne tabele z urami (od 7.00 do 20.00);
  • dve strani beležk po koncu vsakega meseca;
  • dodatne strani beležk na koncu rokovnika za ideje, misli itd.;
  • prostor za pomembne informacije, kot so menstrualni koledarček, pomembni stiki, prostor za vpisovanje rojstnih dni itd.

Izberite rokovnik, ki ponuja več. Razigrane pike, romantični Paris ali divje zapeljiv leopard? Kateri vzorec bi vi izbrali?

Več si lahko preberete na strani družbenega omrežja Facebook.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.