Dramska šola Barice Blenkuš vabi v Celje

Dramska šola Barice Blenkuš se bo predstavila na Dnevu Ljudske univerze Celje v torek, 14. junija 2011, ob 18. uri s predstavo Moje življenje z menoj ali Življenju, z ljubeznijo! Jaz.

Ljudska univerza Celje letos slavi 90. obletnico vseživljenjskega učenja in ob tej priložnosti pripravlja Dan Ljudske univerze Celje. Obeležile ga bodo tudi slušateljice začetnega programa za odrasle Dramske šole Barice Blenkuš pod mentorstvom Barbare Žefran. Skozi predstavo »Moje življenje z menoj ali Življenju, z ljubeznijo! Jaz« bodo prikazale tegobe, razočaranja in frustracije sodobnih žensk ter njihovo spopadanje z njimi na oseben in ganljiv način.

Predstava bo nudila vsem obiskovalcem dober vpogled v pedagoški pristop Dramske šole Barice Blenkuš in pokazala kakšne rezultate je možno doseči že v enem samem letu šolanja. Z novim šolskim letom začenja Dramska šola Barice Blenkuš z izvajanjem programov tudi v Celju. V sodelovanju z Ljudsko univerzo Celje se bosta v šolskem letu 2011/12 izvajala dva programa, in sicer program za starejše osnovnošolce, od 11 do 15 let, ter program za odrasle, starejše od 20 let. Oba programa nudita slušateljem spoznavanje in trening igralskih tehnik, uspešno in trajno premagovanje treme, bolj suvereno nastopanje in še marsikaj.

Več informacij o Dramski šoli Barice Blenkuš in celjskih programih najdete na spletni strani www.dsbb.si, o Dnevu Ljudske univerze Celje pa na www.lu-celje.si. Lepo vabljeni tudi k zgodnjemu vpisu v oba celjska programa do 30. junija 2011, ko nudi Dramska šola Barice Blenkuš 10 % popust.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.