Društva, pozor!

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani objavlja Razpis za sofinanciranje legislativnih srečanj in mednarodne članarine društev in zvez društev v letu 2012 v višini 25.000 evrov.

Razpis je namenjen študentskim društvom in zvezam v Sloveniji, njegov namen pa je spodbuditi delovanje študentov na področju mednarodnih aktivnosti. Prosilec lahko v okviru razpisa zaprosi za naslednje možnosti sofinanciranja aktivnosti:

–          sofinanciranje stroškov legislativnega srečanja mednarodnih študentskih društev in zvez z mednarodnimi aktivnostmi ter

–          sofinanciranje članarin v mednarodnih združenjih.

 

Rok za prijavo na razpis je 12. april 2012. 

 

Več o razpisu in razpisnih pogojih najdete na spletni strani ŠOU v Ljubljani (www.sou-lj.si) v rubriki razpisi/priložnosti.

 

Tokratni razpis je drugi od štirih letošnjih razpisov ŠOU v Ljubljani za nevladne organizacije. ŠOU v Ljubljani sicer njihovo delovanje podpira v okviru stalne dejavnosti Društveno stičišče (STIKS); prek    različnih razpisov tako že vrsto let vsako leto sofinancira projekte in dejavnosti okoli 200 nevladnih organizacij. Največja slovenska študentska organizacija nevladnim organizacijam med drugim  omogoča tudi brezplačno uporabo prostorov ŠOU v Ljubljani, organizira brezplačna strokovna izobraževanja in nudi brezplačno lektoriranje ter vrsto drugih storitev.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.