ePRuveta idej

ŠS PRSS se je v pomladi 2012 odločila uresničiti nov projekt, ePRuveta idej, ki ga lahko označimo tudi kot dneve kreativnosti, namenjene študentom različnih študijskih smeri z vse Slovenije. Dogodek se bo odvijal od 16. do 19. aprila 2012, na Fakulteti za družbene vede, v Ljubljani. Projekt  organizirajo študenti.

 

IDEJA IN CILJI

S pestrim in drugačnim programom dogodka ePRuveta idej želimo svojo prepoznavnost razširiti na vseslovensko raven, ciljamo na povečanje prepoznavnosti Študentske sekcije PRSS med študenti ne le Fakultete za družbene vede in Ekonomske fakultete v Ljubljani, temveč tudi med študenti ostalih fakultet, med katerimi se osredotočamo na vse slovenske univerze. Študentom ne bomo ponudili le znanj s področja odnosov z javnostmi oziroma komuniciranja, temveč je naša usmeritev širša, seznanjali se bomo z različnimi vidiki kreativnosti.

Udeležencem želimo ponuditi možnost pridobivanja novih idej in poznanstev, ki bodo nadvse koristna pri kasnejših izzivih v življenju. S projektom ePRuveta idej poleg tega ustvarjamo podlago za dolgoročno aktivno delovanje članov Študentske sekcije PRSS, ponujamo namreč odlično priložnost za pridobivanje pomembnih izkušenj in znanj s področja organizacije dogodkov.

Eden izmed pomembnejših ciljev je tudi namera, da ePRuveta idej postane kvaliteten, vsakoleten in prepoznaven dogodek Študentske sekcije PRSS.

 

VSEBINSKO DOGAJANJE

Projekt ePRuveta idej je štiridnevni dogodek, ki bo potekal od 16. do 19. aprila 2012, od 16. do 20. ure. V okviru dogodka se bodo odvila štiri predavanja, tri delavnice in ena okrogla miza. K sodelovanju na predavanjih, delavnicah in okrogli mizi bomo povabili strokovnjake z različnih področjih, ki se vsak na svoj način ukvarjajo z različnimi vidiki kreativnosti. S svojimi izkušnjami in z znanjem bodo povabljeni zagotovo prispevali levji delež k doseganju zastavljenih ciljev dogodka. Organizatorji smo sestavili okviren program, pri katerem so možne še določene spremembe. Ne glede na spremembe pa bodo vsa predavanja, delavnice in okrogla miza imeli pridih kreativnega mišljenja in razmišljanja o kreativnosti z različnih vidikov. Dokončen program bo na voljo predvidoma najkasneje do konca meseca marca.

Vse podrobnosti najdete na www.mojpiar.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.