Fakulteta za poslovne vede vabi k v vpisu v univerzitetni program Poslovne vede

Če vas zanima:
– celovito in praktično znanje poslovnih ved
– vzgoja za vrednote in družbeno odgovornost
– delo v majhnih skupinah in individualen pristop k poučevanju
– mednarodno sodelovanje ter dejaven stik s predstavniki slovenskih podjetij

vas vabimo na INFORMATIVNE DNEVE, ki bo v petek 11.2.2011 ob 12:00 in 15:00 ter v soboto 12.2.2011 ob 10:00 in 12:00 na Krekovem trgu 1 v Galeriji Družina v Ljubljani.

Fakulteta za poslovne vede pri Katoliškem inštitutu je prva fakulteta nastajajoče katoliške univerze. Izvaja univerzitetni študijski program Poslovne vede. Posebnost tega programa, katerega cilj je posredovanje strokovnega in praktičnega znanja, je pristop celostnega humanizma, ki skrb za strokovnost in posredovanje praktičnega znanja nadgrajuje z vzgojo za vrednote, resnico in družbeno odgovornost.

Prednosti programa: razvoj svobodnega razmišljanje ter oblikovanje veščin za samostojno poslovno pot, podajanje celovitega znanja s področja poslovnih ved, majhno število študijskih predmetov, kakovostni prostori v mestnem jedru, delo v majhnih skupinah, osebni pristop k poučevanju, fleksibilnost učnega procesa, povezovanje s prakso (dejaven stik s predstavniki slovenskih podjetij, študije primerov in raziskovanje), mednarodno sodelovanje s priznanimi tujimi univerzami,…

Tukaj si lahko ogledate video predstavitev!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.