Fanke z vročim terminom in S.A.R.S.

Klub prekmurskih študentov tudi letos pripravlja Fanke, prvo prekmursko študentsko zabavo na bazenih, ki jo je v lanskem letu vzpostavil prvič. Fanke bodo letos potekale v soboto, 3. avgusta, s pričetkom ob 10:00 v Termah 3000. Poleg tekmovanja v odbojki na mivki, nogometu na milnici, bo potekal tudi pester animacijski ter glasbeni program. KPŠ bo tokrat na glavnem odru gostil S.A.R.S., ki nedvomno velja za eno najbolj vročih glasbenih skupin letošnjega poletja.

 

Fanke, ki bodo tudi letos slovele po športu in zabavi, bodo potekale v soboto, 3. avgusta 2013, v Termah 3000 v Moravskih Toplicah. Dogodek se bo pričel ob 10:00 s turnirjema v odbojki na mivki in nogometu na milnici, poleg pestrega dnevnega športnega dogajanja pa bo poskrbljeno tudi za kopanje ob ritmih elektronske glasbe, saj bodo obiskovalce tekom dneva zabavali DJ Levis, DJ Bibi B in DJ Blueboy. V večernih urah se bo dogajanje preselilo pred glavni oder, kjer bo nastopila glasbena skupina Jean Bačić Quartet, ob vrhuncu večera pa bo nastopila prepoznavna glasbena skupina S.A.R.S. Dogodek bo potekal vse do polnoči, ko se bo dogajanje preselilo na bližnjo lokacijo, kjer bo potekal After Fanke beach party.

 

Na tekmovalni del se lahko prijavijo vsi, in sicer preko elektronskega naslova info@kps.si, tekmovalne ekipe pa naj bodo sestavljene iz treh tekmovalcev oziroma tekmovalk (tudi mešane ekipe). Ekipe se bodo potegovale za bogate nagrade, sodelovanje na tekmovanju pa je brezplačno. Dnevno dogajanje bosta povezovala Ko zori bezeg, v popoldanskih urah pa bo poskrbljeno tudi za skupinske vadbe.

 

Vstopnice za Fanke bodo na voljo predvidoma od 15. julija na blagajnah Term 3000, na Pomurskem študentskem servisu in pri Klubu prekmurskih študentov. Obiskovalcem bodo na voljo tri vrste vstopnic, in sicer:

–       celodnevna vstopnica – 10 EUR (vključuje celodnevni vstop v bazenski kompleks, obrok hrane, eno pijačo ter vstop v koncertni del),

–       popoldanska vstopnica – 5 EUR (vključuje vstop v bazenski kompleks od 12. ure naprej ter vstop v koncertni del),

–       večerna vstopnica – 3 EUR (vključuje vstop v koncertni del od 20. ure naprej ter eno pijačo).

 

Organiziran bo tudi avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Moravske Toplice – Murska Sobota.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.