Festival Ultra Europe – festival presežkov

Legendarni stadion Poljud in jet-setterski otok Hvar bosta od letos naprej prizorišče enega največjih evropskih elektronskih festivalov.

Ustvarjalci razvpitega miamijskega UMF-a se ob 15. izdaji domačega spektakla in odmevnih sestrskih projektih v čilskem Santiagu, Sao Paulu, Buenos Airesu, Seulu in Ibizi podajajo še na osvajanje Evrope. Pričakovanja pred regionalnim glasbenim spektaklom leta, ki bo sledil vrhunski programski in tehnični zasnovi Ultrinih projektov, so izjemna in to ne zaman, saj so svoje nastope potrdili Armin van Buuren, Avicii, Afrojack, Hardwell, Umek, Fedde Le Grand, Luciano, Arty, Nicky Romero, Bingo Players, Sander van Doorn, Porter Robinson, Carl Cox, Erick Morillo, Dada Life, Steve Aoki, Marco Carola, Reboot, Art Department, Jamie Jones, Guy Gerber, Riot Gear, Krewella in Swanky Tunes. Vse uradne informacije najdete na uradni spletni strani festivala www.ultraeurope.com in na www.facebook.com/UltraEurope.

16. maja pa se kot gostitelj edinega uradnega ogrevanja za regionalni glasbeni spektakel leta v Sloveniji – ULTRA EUROPE COUNTDOWN v klubu Cirkus domov vrača Beltek, avtor “Party voice”, prave himne Ultra festivala. Beltek bo seveda nastopil tudi na prvem festivalu Ultra Europe, ki se bo med 12. in 14. julijem odvijal v Splitu in mondenem Hvaru.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.