Filmska in fotografska šola

ŠOUP in Kulturno-izobraževalno društvo PiNA soorganizirata projekt Filmska in fotografska šola.

Poglavitni namen Filmske in fotografske šole je ponuditi študentom in ostalim zainteresiranim osnovna znanja iz zgodovine, teorije in prakse fotografske in filmske umetnosti.

Pri projektu bodo sodelovali strokovnjaki, umetniki in poznavalci s področja fotografije in filma. Svoje znanje bodo s slušatelji delili v obliki predavanj, razgovorov ter praktičnega usposabljanja, kar bo na koncu udeležence usposobilo tako za samostojen razmislek, kakor tudi za samostojno produkcijo na področju filma in fotografije.

V sklopu projekta bo izvedenih sedem predavanj, pet vaj ter pet razgovorov z umetniki. Ob koncu »šole« pa bodo predstavljeni izdelki udeležencev (fotografije, kratki filmi/videi, teoretična besedila). Vsa predavanja in vaje bodo potekala med vikendi v prostorih Centra za jezike in medkulturno komunikacijo (CJMK), Gortanov trg 15 v Kopru.

Vljudno vas vabijo k vpisu na Infotočki ŠOUP (Pristaniška 3, 6000 Koper) ter ŠOUPostaji Korotan (Obala 11, 6320 Portorož)! Prijave zbirajo do 17. 1. 2011. Cena za študente je 20 evrov, za ostale pa 60 evrov.

Več informacij lahko dobite tudi na elektronskem naslovu info@film-foto.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.