Fotografski tečaji v poletnih mesecih

Visoka šola za storitve (VIST) – Oddelek za fotografijo vabi vse študente na fotografske tečaje, ki jih organizirajo v poletnih mesecih. Pester program tečajev se bo odvijal od julija do septembra, vsebuje pa osnovne in napredne tečaje, kot so tečaj starih fotografskih postopkov (Cianotopija, paladiotopija, mokri kolodij, gumitipija, mat albumen postopek), umetnost editiranja, analogna fotografija in digitalna fotografija.

 

Ali si danes, ko je solidno fotografijo mogoče posneti že s pametnim telefonom, sploh lahko predstavljamo, kakšni občutki so prevevali pionirje fotografije, ko je pred njihovimi očmi svetloba zarisala prve podobe?

V želji, da bi to čudovito izkušnjo delili z vami, so na Oddelku za fotografijo VIST zasnovali vrsto tečajev, namenjenih različnim starim fotografskim postopkom. Vodili jih bodo najbolj priznani strokovnjaki s tega področja: Borut Peterlin, Marko Trebušak in Miša Keskenović.

Če pa ste tudi vi med tistimi, ki ne verjamejo, da bodo z nakupom dragega aparata in obiskom spletnih strani osvojili prav vse, kar je potrebno za dobro fotografijo, vas vabimo, da se prepustite Rajku Bizjaku, ki vas bo rade volje popeljal v prostrani svet digitalne fotografije.

Tečaji se bodo izvajali na Oddelku za fotografijo VIST v Ljubljani.

Več informacij o tečajih najdeš TUKAJ!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.