Fundacija Študentski tolar podarja rabljeno računalniško opremo

Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani objavlja razpis za dodelitev rabljenih računalnikov. Preko razpisa bo upravičenim študentom razdelila 18 rabljenih računalnikov. Rok za prijavo na razpis je 30. april 2015. Razpis je objavljen na naši spletni strani www.studentski-tolar.si. Namen Fundacije Študentski tolar, ki jo je pred desetletjem ustanovila Študentska organizacija Univerze v Ljubljani, je pomagati študentom v stiski in si prizadevati za izboljšanje socialnega položaja študentov.

 

Rabljene računalnike smo v Fundaciji Študentski tolar v sodelovanju z Zavodom Študentska svetovalnica in ŠOU v Ljubljani zbirali med 15. in 19. decembrom 2014. S projektom želimo olajšati študij študentom v socialni stiski, ki lahko za računalnik zaprosijo preko razpisa »Računalnik podarim, študenta razveselim«.

 

Obenem pa še vedno trajajo nekateri drugi programi Fundacije Študentki tolar, na katere se študenti še lahko prijavijo:

  • razpis za subvencionirane jezikovne tečaje in strokovne tečaje (npr. tečaj znakovnega jezika gluhih, tečaj računalništva, šivanja, krojenja idr.),
  • razpis za subvencionirane športne vadbe in športne tečaje (študent doplača 12 €),
  • razpis za brezplačne v rešitve usmerjene terapije,
  • študentom nudimo brezplačno lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog,
  • s Hostlom Celica in Lačno kozo nudimo popuste pri doplačilu študentske prehrane.

 

Na naši spletni strani lahko preverite, kakšno pomoč ponujamo, kdaj in kako lahko študenti za pomoč zaprosijo ter kdo vse prispeva sredstva za pomoč socialno šibkim študentom.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.