Huawei opremil ekipe na potovanju Red Bull Can You Make It?

Za izkušnjo razburljivosti pridobivanja slave med vrstniki in iskanja popolne svobode se je več kot 200 ekip mladih odločilo za epsko popotovanje. Le kdo nima takšnih sanj na vstopu v odraslo dobo? Danes se je Huawei povezal z Red Bullom in to omogočil stotinam študentom s celega sveta v obliki tekmovanja Red Bull Can You Make It?

Ekipe študentov iz skoraj 60 držav s celega sveta so začele popotovanje po Evropi, opremljene zgolj s pločevinkami Red Bulla kot valuto in Huawei P Smart pametnimi telefoni. Z njimi bodo beležili svoja doživetja in pridobivali naklonjenost sledilcev. Med sodelujočimi sta tudi ekipi POSSIBILITHREE ter THREE AND A HALF FRIENDS iz Slovenije.

 

Več kot 200 ekip, ki zastopajo univerze s celega sveta, je začelo teden dolg pohod po Evropi iz petih začetnih točk: Budimpešta, Madrid, Manchester, Rim in Stockholm.

Vsaka od ekip je v zameno za pločevinke Red Bulla odrekla denarju, karticam in telefonom. Prejeli so tudi Huawei P Smart z naloženo uradno aplikacijo tega dogodka. Razen tega je vse ostalo odvisno od njih. Prepuščeni so prijaznosti neznancev ter lastni iznajdljivosti in občutku za pustolovščine.

 

“Huawei ceni in goji vzdržljivost, drznost in ustvarjalnost, ki jo izkazujejo sodelujoči z utiranjem novih poti proti odličnosti. Zato nas zelo veseli, da smo dobili priložnost podpreti te ekipe in njihove napore s katerimi bodo preizkusili naprave v resnično neusmiljenih pogojih,” je povedal Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija.

Medtem, ko napredujejo proti cilju v Amsterdamu, morajo sodelujoči obiskati kontrolne točke po celi Evropi in tam opraviti raznolike in nenavadne izzive: dobiti morate živalski kostum, pridobiti povabilo na poroko, preživeti noč v gradu ali pa posnemite video ali fotografijo ekipe z zanimivo optično prevaro. Ob tem morajo uporabiti svoje Huawei naprave, da delijo svoje izkušnje na družbenih omrežjih.

 

Končni rezultat bo odločila najbolj kreativna raba pametnega telefona Huawei P Smart. Razlog za to tiči v dejstvu, da ne bo zmagala ekipa, ki bo prva prečkala ciljno črto. Bistvo tekmovanja so pustolovščine, ki so jih na poti doživeli tekmovalci. Tako se bodo na zmagovalni oder zavihtele ekipe, ki bodo zabeležile svoje pustolovščine na najbolj prepričljiv, zabaven in drzen način ter s tem pritegnile pozornost sledilcev.

Obiščite www.redbullcanyoumakeit.com in spremljajte najnovejše vsebine, ki jih med tekmovanjem objavljajo ekipe s pametnimi telefoni Huawei P Smart.

O Huawei

Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem.  Huawei Business Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku … Globalna mreža Huawei temelji na 20 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

 

Spremljajte nas:

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.