Inatri

Inatri je razpis, ki spodbuja mlade, nadebudne kreativce pri generiranju svežih idej in povezovanju ter aktivaciji v svet gospodarstva.

Inatri je razpis, ki spodbuja mlade, nadobudne kreativce pri generiranju svežih in odbitih idej, povezovanju in aktivaciji v svet gospodarstva. Naloga Inatrija je spodbuditi mlade, nadobudne kreativce pri generiranju svežih idej, povezovanju in aktivaciji v svet gospodarstva ter jim v začetnih korakih olajšati vstop v svet podjetništva.

 

Če imate super, odbito, kreativno, inovativno in svežo idejo vas vabijo, da jo kot posameznik ali v skupini prijavite na edinstven razpis inatri –ideja, invencija, inovacija in se tako predstavite širši slovenski gospodarski javnosti na dogodku IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču 20. in 21. maja 2013.

 

To je edinstvena priložnost za vse nadobudneže in kreativce, ki bi želeli dobiti tudi možnost promocije in ideje.

 

Razpis se bo odprl 1.4. 2013 in se zaključil 3.5. 2013.

 

Inatri je razpis, ki se izvaja v okviru dogodka Izzivi gospodarskega razvoja, katerega že 6. leto zapored organizira GZS zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana. Tudi letos se bo dogodek odvijalna Gospodarskem razstavišču v Ljubljani 20. in 21. maja 2013. Tako GZS zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana v sodelovanju z društvom PI-PL (Društvo poslovnih informatikov in poslovnih logistov) ter s projektno skupino mladih kreativcev (inatri) že drugo leto zapored vabi vse mlade, nadobudne kreativce, da prijavijo svoje ideje ali rešitve na razpis inatri. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.