INFORMATIVA ’11

Kateri poklic obeta? Kaj naj študiram? Kakšni so vpisni pogoji? Kako do štipendije? Kje naj med šolanjem živim? Koliko šteje delo prek študenta?

Obišči vseslovenski sejem izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja INFORMATIVA ’11, kjer boš zase našel odgovore na vsa zgoraj našteta vprašanja. Sejem bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v petek in soboto, 21. in 22. januarja 2011, od 9. do 18. ure.

Na vseslovenskem predinformativnem dnevu se bodo predstavile srednje šole in šolski centri, vse štiri slovenske univerze s svojimi članicami, samostojne visokošolske institucije, vse višje strokovne šole, institucije, ki ponujajo dodatna izobraževanja in drugi. Predstavljeni bodo različni poklici, študij in prakse doma in v tujini, različne vrste štipendij, v okviru predavanj pa se bo mogoče seznaniti s temami kot so: karierna in osebnostna rast, programi mobilnosti na področju izobraževanja in usposabljanja, diploma in magisterij v tujini, podjetništvo, Wikileaks …

Obišči sejemsko razstavo s številnimi sodelujočimi, zanimiv izobraževalni program v predavalnicah, dogajanje na predstavitvenih prostorih in se zabavaj ob odrskem dogajanju.

KO BOM VELIK/-A, BOM … Stavek, ki ga boš po obisku Informative lažje dopolnil!
Vstop na prireditev je prost!

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.