Inovativni projekt za mlade se poteguje na natečaju Vse=mogoče!

KD Skladi organizirajo nagradni natečaj Vse=mogoče, ki šče time, ki želijo uresničiti svoje projektne ideje in doseči cilj kot ekipa. Na natečaj je prijavljen tudi inovativni projekt za mlade, Mladinska vstopna točka, ki stremi k družbeni participaciji mladih po principu spodbujanja in nagrajevanja aktivnosti!

 

V zavodu za mobilnost in informiranje mladih – MOBIN pripravljamo projekt Mladinska vstopna točka – MVT, inovativno spletno platformo, ki bo mlade na spodbuden način aktivirala. Namen projekta je na enem mestu mladim ponuditi aktivnosti in kvalitetne informacije, jih spodbuditi ter nagraditi. Mladi bodo skozi aktivnosti pridobivali kompetence, razvijali različna znanja, spoznavali nove ljudi, širili socialno mrežo, za aktivno sodelovanje pa bodo tudi nagrajeni. MVT predstavlja popolnoma novo galaksijo, ki skozi konstalacijo novih orodij in priložnosti mlade aktivira in jih nagrajuje. Mladi preko svoje spletne galaksije tako nabirajo nova znanja in izkušnje, delijo svoje mnenje in doživetja ter gradijo na neprecenljivi mreži aktivnosti, za kar pa so tudi nagrajeni!

 

Podpri projekt tukaj tako, da klikneš na zeleno ikono in omogočiš kvalitetnejšo realizacijo projekta, ki bo spodbujal mlade k aktivni participaciji in jih za to tudi nagradil!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.