International Foam Festival 2012

Ljubljana bo 20. oktobra že drugič gostila spektakel z edinstvenimi vizualnimi efekti, peno, ognjem, plesnimi točkami in laser šovom: INTERNATIONAL FOAM FESTIVAL II. Zvezda večera bo vsekakor en in edini nizozemski »vunderkind« Fedde Le Grand, za DJ pulto

Fedde Le Grand je zagotovo eden najboljših DJev na svetu. Ko govorimo o nizozemskemu DJu, ne moremo mimo njegovega udarnega hita Put Your Hands Up 4 Detroit, ki ga je izstrelil med svetovne zvezde. Na lestvici Beatpoint se je s hiti Auto save, Control Room in remiksom EBTG-jeve skladbe Missing petkrat zavihtel na sam vrh z, leto pa je zaključil s So Much Love in remiksom skladbe skupine Coldplay Paradise. Fedde Le Grand ne govori veliko, namesto njega spregovorijo melodije. O najlepših ženskah. O najboljših zabavah. O strastnem stiku z glasbo. Vedno preveri, kako se njegove nove melodije slišijo v avtomobilu. Z iztegnjenim kazalcem in kimajočo glavo v temnem studiu sledi ritmu, prevzet, zaljubljen, ustvarjalen in vedno v iskanju še boljšega bita.

Vroči glasbeni ritmi, zveneča glasbena imena in seveda veliko pene bo zaznamovalo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, 20. oktobra 2012. Še večji in boljši – INTERNATIONAL FOAM FESTIVAL II – vroča zabava za mrzle jesenske dni.

Vstopnice že na voljo v predprodaji na www.slokoncerti.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.