Kako do službe po študiju?

V tem tednu bo od torka do petka, se bodo na Biotehniški fakulteti odvijali Karierni dnevi. Študenti se lahko udeležite predavanj in delavnic na temo zaposlovanja in kariernega razvoja.

Jutri ob 10. uri bo v sejni sobi dekanata najprej predavanje Blanke Tacer iz Skupine Primera z naslovom Kaj lahko storim že v času študija, da bom kasneje bolj zaposljiv. Ob 15. uri pa bo prav tako v sejni sobi dekanata sledila delavnica spoznavanja pravic zaposlenih. Vodil jo bo Luka Tičar z ljubljanske Pravne fakultete.

V sredo se bo karierni dan pričel ob 8.30 z delavnico Veščine iskanja zaposlitve, ki se bo odvijala v predavalnici Ž3 oddelka za živilstvo, vodila pa jo bo Alenka Stanič iz podjetja ASAP HRM. Ob 14. uri bo v sejni sobi dekanata sledila še delavnica podjetja MojeDelo na temo, kako se predstaviti delodajalcu.

V četrtek ob 9. uri bo v predavalnici P1 Anže Kogovšek iz podjetja Generacija Plus izvedel delavnico kariernega coachinga in postavljanja ciljev za razvoj kariere, ob 14. uri bo Tadeja Trojar Jan iz Klin poslovnega svetovanja v sejni sobi dekanata delila nasvete, kako uspešno in učinkovito delati v timu. Ob 17. uri pa bo Danilo Kozoderc prav tako v sejni sobi dekanata povedal vse o pripravah na zaposlitveni razgovor.

V petek ob 9. uri bo v Vurnikovi predavalnici na Fakulteti za arhitekturo delavnica za študente arhitekture in krajinske arhitekture podjetje MojeDelo izvedlo delavnico priprave kariernega portfoila, ob 10. uri pa se bodo Karierni dnevi zaključili s predavanjem o socialnem podjetništvu, o katerem bo predaval Tomaž Stritar iz Kariernega centra.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.