Kako z jogo doseči zastavljene cilje?

Kako doseči harmonijo, biti samozavestnejši, polni energije, lažje dosegati cilje, biti polni življenjske energije tu in zdaj, ter brez težav s hrbtenico?

Rešitev se skriva v hatha jogi, ki uspešno deluje kot preventiva in kurativa. Spoznajte Hatha jogo oziroma vadbo asan (položajev) in pranayame (tehnik dihanja), ki je zelo učinkovita metoda za odpravljanje in obvladovanje stresa ter vseh naštetih težav.

Čemu hatha joga?

– S hatha jogo delujemo na fiziološke simptome, ki se najpogosteje pojavljajo ob stresni reakciji. S tehnikami dihanja upočasnjujemo dihanje in krepimo trebušno prepono.
– Z asanami raztezamo, sproščamo in razstrupljamo celotno telo, še posebno otrdele mišice.
– Z jogo krepimo voljo, samozavest in odločnost, tako premagujemo pasivnost, lenobnost in postajamo bolj odprti do sprememb.
– Ob pravilni vadbi in naravnanosti nas vadba joge privede do stanja stalne prisotnosti v sedanjem trenutku. Na tak način nas vadba osvobodi skrbi vezanih na preteklost in prihodnost.
– Joga je čudovita pot v našo notranjost, tam kjer se začenja raziskovanje, odkrivanje in sprejemanje svoje lastne biti.

Ne odlašajte, podajte se z nami na pot USPEHA v leto 2017, vitalni, polni življenjske energije in si dovolite začutiti sebe z  Jogo-La Vita.

Zakaj bi se odločili za nas?

Vadbe izvaja Ana Dvoršak, po izobrazbi univerzitetna diplomirana psihologinja. Ana je certificirana učiteljica hatha joge, ima pa narejen tudi tečaj čuječnosti v ZDA. Z jogo se ukvarja že 10 let in joga je nepogrešljiv del njenega življenja. Pomaga ji predvsem pri lajšanju bolečin v križu in kolenu.
Zagovarja celosten pristop k jogi, saj vključuje elemente gibanja, dihanja, čuječnosti in meditacije. Na vadbi se posebej posveča pravilni drži in krepitvi mišičnih stabilizatorjev. Skuša predati tudi čim več znanja in učenja starodavnih kultur (predvsem ameriške), psihologije in duhovnosti.
Ana je mlada in zagnana ter stalno preizkuša nove metode poučevanja, ki najbolj odgovarjajo skupini. V odnosu je zelo interaktivna in se posveti vsakemu udeležencu tam, kjer to najbolj potrebuje.

Za koga je vadba primerna?

Vadba je primerna prav za vse in vsakogar. Raznolikost zaželjena J Predhodno znanje in naravna gibljivost telesa nista pogoj za obiskovanje joge.

Kje se bo odvijalo in kaj prineseš s sabo?

Vse vadbe bodo potekale na Rudniku – PGD Barje Peruzzijeva 101, 1000 Ljubljana. Možnost parkiranja čez cesto na makedamu ali za stavbo. Pozor – ne parkirajte pred garažami gasilskega doma. Vhod je na desni strani hiše, dvorana pa se nahaja v prvem nadstropju, na koncu hodnika. S seboj na vadbo prinesite nedrsečo podlogo za na tla. Vadimo v udobnih oblačilih, bosi.

 

Urnik vadb joge La Vita :

ponedeljek: 6.45  –  8.00 (jutranja joga za odličen začetek tedna) – začnemo 9.1.2017
sreda: 19.00 – 20.30 ( sredina tedna, ko rabimo še elan do petka) – začnemo 4.1.2017
petek: 18.30 – 20.00 (za regeneracijo po napornem tednu in prehod v umirjen vikend) – začnemo 6.1.2017


Z vadbami torej pričnemo 4.1.2017. Poskusni obisk je v primeru, da se za vadbo ne odločite, brezplačen. Število mest je omejeno, zato pohitite z rezervacijo. Prijave so obvezne. Kontaktirajte vaditeljico Ano Dvoršak na telefonsko številko 040 885 343 ali preko e-maila dvorsak.ana@gmail.com. Pridružite se nam lahko kadarkoli med letom. Med prazniki in šolskimi počitnicami vadb ni. Vadbe v tej sezoni potekajo do konca junija 2017.

Najdete nas tudi na Facebook-u: Joga-La Vita


Cenik:

Večerna 90-minutna vadba 1x tedensko:

1-mesečni paket: 50 €
3-mesečni paket: 130 €
6-mesečni paket:  240 €*
Posamezen obisk: 15 €
Zakup 10ih obiskov: 140 € (koriščenje do konca junija 2017)

Jutranja 75-minutna vadba:
3-mesečni paket  1x tedensko: 105 €
6-mesečni paket  1x tednsko: 190 €

*možnost plačila v dveh obrokih januarja 130 € in preostanek februarja.

Možnost zakupa vadbe večkrat tedensko. Druga vadba v tednu 50% ceneje in tretja 60% ceneje. Za študente, upokojence in brezposelne 15% popust na ceno brez DDV.  Vse cene že vsebujejo DDV.

Možnost nakupa DARILNEGA BONA, saj je čas obdarovanj, obdarite najdražje ali sebe

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.