Kako na študij v ZDA?

Informacije iz prve roke na sejmu ameriških šol v Ljubljani!

Prvi sejem lani, ki se ga je udeležilo 7 šol, je privabil več kot 200 obiskovalcev, letos pa bo svoje programe in možnosti štipendiranja predstavljalo kar 16 ameriških visokošolskih izobraževalnih institucij. Udeleženci bodo lahko njihove predstavnike povprašali vse o sprejemnih postopkih, kako potekata življenje in študij v ZDA, kakšna finančna pomoč je na voljo in še veliko več!

 

Sejem je namenjen tako tistim, ki razmišljajo o študiju, kot tistim, ki jih zanimajo krajše mobilnosti v ZDA.

 

Med drugimi se bodo sejma udeležile Univerza Kalifornije, Irvine, ki se uvršča med najboljših 50 univerz na svetu, Newyorška filmska akademija, Univerza Bentley, ki nudi odlične programe poslovnih ved, Foothil and De Anza Colleges iz slovite Silicijeve doline in številne druge institucije. Na sejmu bodo prisotni bodo tudi predstavniki sklada in svetovalci EducationUSA centra, ki bodo nudili informacije o štipendijah za študij in mobilnosti v tujini.

 

Dogodek bo potekal v ponedeljek, 20. 4. 2015, od 15. do 18. ure v prostorih City Hotela na Dalmatinovi 15 v Ljubljani. Udeležba na sejmu je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava prek spletne strani javnega sklada (http://bit.ly/EdUSAljubljana2015), kjer so na voljo tudi ostale informacije o dogodku in vseh sodelujočih institucijah.

 

Dogodek organizira EducationUSA center, ki deluje v okviru Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije in nudi nepristranske in zanesljive informacije o vseh akreditiranih visokošolskih institucijah v ZDA.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.