Kiza in mladi!

OKROGLA MIZA

Kljub temu, da imamo mladi v današnjem tehnološko naprednem svetu vse možnosti, da se naš glas sliši, do tega vseeno ne pride. Je k temu prispevala tudi ekonomska kriza v kateri se nahajamo? Kaj bi mladi lahko, v okviru študentskega kluba, naredili za dobro našega kraja? Na katerih področjih bi se mladi v kraju še morali udejstvovati? To je le nekaj kratkih iztočnic na katere bomo poizkusili odgovoriti na prvi okrogli mizi Kluba vrhniških študentov. Omizje je odprto za vsa mnenja in predloge. Pridi v četrtek, 8. 11. 2012 ob 20:00.

 

Koncert: METAL

Tretji november bo za našo preljubo Vrhniko pomemben dan! Na ta dan se bo nebo nad našim malim krajem prvič po tisoč letih zares stemnilo, Satan pa bo ob spremljavi zlohotnega smeha iz vesolja TELEPORTiral gručo zlobcev, znanih kot ROLLIN BASTARDS! Lepo bo, kot vedno, poraženo. In ko se vam bo zazdelo, da je razdejanje doseglo svoj višek, se bo s pekla dvignil sam Satan! V roki bo držal črn meč, v peklenskih krogih znan tudi kot HELLSWORD, s katerim bo ustvarjal ritme gneva in moči. Vse to in še več, si lahko ob poceni pivu tretjega novembra ogledate v Zakonu, le za 4? (člani 2,5?)!

 

RAZSTAVA

V sredo, 7.11.2012 vas ob 20:00 vabimo na otvoritev razstave urbanega umetnika Alena Beganovića, z naslovom “DOS”. Razstava bo na ogled v mesecu novmebru.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.