KKŠ Summer FEST ponovno v avgustu

Klub koroških študentov (v nadaljevanju KKŠ) 14. in 15. avgusta v vodnem parku Radlje ob Dravi že četrto leto zapored organizira tradicionalni KKŠ Summer FEST, največji glasbeni festival na Koroškem. Dogodek bo v dveh dneh ponudil pestro in atraktivno dnevno dogajanje ter večerne koncerte s priznanimi glasbenimi izvajalci. Organizatorji pričakujejo množično udeležbo obiskovalcev iz celotne Slovenije, prav tako tudi goste iz tujine. Več o dogodku na www.kksfest.si.

Zaradi vsakoletne odmevnosti in priljubljenosti med mladimi se je KKŠ odločil za ponovno organizacijo največjega klubskega projekta – KKŠ Summer FEST-a. Dvodnevni glasbeni festival vsako leto znova pridobiva na svoji tradiciji in prepoznavnosti, letos pa bo 14. in 15. avgusta prvič potekal v vodnem parku Radlje ob Dravi, katerega del je tudi prvo naravno kopalno jezero v Sloveniji. Odločitev za teritorialni premik festivala je padla na osnovi prirejanja dogodkov KKŠ-ja v vseh koroških občinah, poleg tega sta občina Radlje ob Dravi in javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi kot upravitelja prizorišča v veliko pomoč pri sami organizaciji dogodka.

Letos se bodo na večernem odru KKŠ Summer FEST-a zvrstili tako uveljavljeni domači glasbeniki kot tudi priznani glasbeni ustvarjalci iz tujine. Prvo ime festivala sta tokrat hrvaški glasbenik Tony Cetinski in »kralj Balkana« Magnifico, nastopili pa bodo tudi: Tabu, Muff, Zablujena generacija, GoGs, Antioksidanti, Greg & Domine in The Sticky Licks. Organizatorji obljubljajo, da bo poskrbljeno za obširen žanrski glasbeni repertoar.

Poleg večernega bo prav tako poskrbljeno tudi za dnevno dogajanje. Zagotovo je prva atrakcija letošnjega festivala bungee jumping, udeleženci KKŠ Summer FEST-a pa se bodo lahko pomerili še v odbojki na mivki, zorbing nogometu, beerpongu in vleki vrvi. Za še bolj mokro dnevno dogajanje bosta poskrbela slip ‘n slide ter borba z vodnimi pištolami. Tekom dneva bo na kopališču vseskozi potekala zabava z DJ-ji.

 »Priprave na letošnji KKŠ Summer FEST so že nekaj časa v polnem teku. Glede na vsakoletni pozitivni odziv mladih po Sloveniji, je naš cilj, da tudi letos ustvarimo dogodek, kjer bo vsak našel nekaj zase. Pripravili smo zanimivo dnevno dogajanje, prav tako pripeljali uveljavljene glasbene izvajalce, ki so mladim všeč, zato tudi letos na KKŠ Summer FEST-u pričakujemo nekaj tisoč glavo množico, željno sprostitve in zabave. Ponovno si prizadevamo za prepoznavnost festivala izven meja naše države in upamo, da nam uspe privabiti čim večje število obiskovalcev tudi iz sosednjih držav. Upamo, da nam bo naklonjeno tudi vreme,« je vtise in pričakovanja o letošnjem festivalu strnil njegov vodja Grega Vidmar.


Dvodnevne vstopnice za KKŠ Summer FEST so v prodaji že od aprila, na Eventimovih prodajnih mestih se prodajajo po 15 €. Organizatorji so poskrbeli tudi organiziran prevoz na festival in iz njega. Več o dogodku na www.kksfest.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.