Klumpanje 2011

Klumpanje je tradicionalna, letos že 12. prireditev in predstavlja kombinacijo športno-družabne prireditve. Dogajalo se bo na Planini pri Sevnici in sicer 1. in 2. julija.
Na petkovem glasbenem delu bodo nastopili SUHO CVETJE, DRUGO DUGME, HAPPY OL MC’WEASEL, FEŠTA BAND IN SEVERINA.
Na igrišču pred osnovno šolo Planina se bosta v soboto ob 10.00 začela velika turnirja v malem nogometu in streetballu; vzporedno bodo tako na glasbenem prizorišču kot ob samem igrišču potekale razne družabne aktivnosti. Oba prostora bo neprestano povezoval brezplačen avtobus.
V večernem času se dogajanje zopet seli na Sveti križ, kjer bo potekal drugi glasbeni del prireditve. Ta večer nastopijo REPTILES, VOYAGE, D’KWASCHEN RETASHY, POWER ŠOK, MI2 IN SIDDHARTA.
Vsak večer bomo pripravili tudi kakšno presenečenje. Med koncertom bodo dogajanje popestrili spektakularni svetlobni efekti in skupaj z odlično glasbeno zasedbo pričarali vzdušje, kot ga še ni bilo.

Prireditveni prostor sprejme okoli 8.000 obiskovalcev in bo ustrezno označen ter varovan s fizičnimi ograjami, ki so predpisane za tovrstne prireditve. Obiskovalci koncerta bodo lahko svoje avtomobile parkirali na Planini, od koder jih bo na prizorišče prireditve prepeljal brezplačni avtobus. Na prizorišču bo velik koncertni oder in šotori za različne potrebe. Poskrbljeno bo tudi za brezplačno kampiranje in seveda hrano in pijačo.
Karte bo moč kupiti v predprodaji ali na dan koncerta na samem vhodu v prireditveni prostor.

Z malo sreče lahko prav ti v Nagradni igrci, ki poteka na spletni strani, osvojiš BREZPLAČNO VSTOPNICO!!! Več informacij o nagradni igri najdeš na spletni strani www.klumpanje.com!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.