Kolegi in kolegice, okoljevarstveniki, ekologi, naravovarstveniki …

… in vsi tisti, ki vam ni vseeno, kaj se dogaja med nami, z nami, v nas in okoli nas z našim planetom, okoljem, naravo, našo prihodnostjo. Zdaj se začenja zares! Naša študentska misija reševanja naše matere Zemlje je pred nami!
Smo ekipa aktivnih študentov različnih fakultet Univerze v Ljubljani (UL), ki želi v okviru Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) organizirati raznolike okoljske projekte za študente vseh članic UL, z njimi v našo sredino posredovati čim več okoljevarstvenih idej in misli ter tako izboljšati kakovost študentskega življenja za danes in jutri.
Naš namen je spodbujanje okolju prijaznega življenja, aktivnega širjenja okoljevarstvene in naravovarstvene miselnosti ter zavednosti. Z raznimi okoljskimi akcijami, delavnicami, predavanji in okroglimi mizami, ekskurzijami in drugimi tovrstnimi dogodki vam želimo ponuditi možnosti in ideje za aktivno okolju prijazno življenje ter zelene poteze, ki bodo pripomogle k reševanju našega planeta pred okoljskimi katastrofami.
Študentje smo pravi naslov za spremembe: imamo čas, imamo prihodnost, imamo možnost odločanja in izbire, imamo voljo in energijo! S sodelovanjem študentov različnih fakultet bomo prišli do pestrih idej, znanj in različnih načinov reševanja problemov, s tem pa več do inovativnosti in kreativnosti pri oblikovanju rešitev za čedalje bolj aktualno okoljsko problematiko. Pridruži se nam in postani del našega pestrega EKO ŠOU mozaika tudi TI! Oglasi se nam po elektronski pošti na naslov eko@sou-lj.si ali po telefonu 051/381 819 (Špela).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.