Koncerti čez mejo

Na Dunaju bodo letos organizirali vrsto koncertov priljubljenih glasbenikov, kot so Eric Clapton, Robbie Williams, Rihanna, Alicia Keys in Mumford & Sons.

Za morebiten nastop v avstrijski prestolnici se dogovarjajo tudi legendarni The Rolling Stones, so sporočili iz agencije za stike z mestom Dunaj ComPRess.

V dunajski dvorani Stadthalle bo 13. junija nastopila Alicia Keys, 10. aprila bo Eros Ramazotti predstavil svoj novi album, 30. marca pa bo Dunaj obiskal tudi najstniški zvezdnik Justin Bieber.

Ameriška pevka Anastacia se bo na Dunaju ustavila 20. aprila v sklopu turneje It’s a Man’s World, 11. junija pa bo v Stadthalle nastopil Eric Clapton. V tej dvorani bo 20. junija koncertiral britanski kitarist, pevec in skladatelj Mark Knopfler, 9. julija pa Rihanna.

V avstrijski prestolnici se bodo v toplejših mesecih zvrstili tudi številni koncerti na prostem. Ameriška punk rock skupina Green Day bo 29. maja na prizorišču Krieau predstavila trilogijo albumov Uno, Dos, Tre, 17. maja bodo nastopili Bon Jovi, 17. julija pa britanski pevec Robbie Williams.

Sinead O’Connor in Amy Macdonald, ki sta morali lanske nastope odpovedati in jih preložiti na letos, bosta prav tako obiskali Dunaj. Amy Macdonald bo tako nastopila 23. februarja v Gasometru, Sinead O’Connor pa 28. aprila v dvorani Konzerthaus.

Številni oboževalci Rolling Stonesov že nestrpno čakajo, ali bodo legende rock’n’rolla končno napovedale težko pričakovano turnejo in se ustavile tudi v Avstriji.

Iz agencije ComPRess sporočajo še, da so vstopnice za koncerta Mumford & Sons 7. marca in za nastop pevke Pink 9. maja že razprodane.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.