Korošci so poskrbeli za nepozabni festivalski vikend

Vikend, med 16. in 18. Avgustom, je Koroška, natančneje Ivarčko jezero, postalo središče zabavnega, sexy in atraktivnega festivalskega dogajanja!

Korošci so v dveh dneh doživeli spektakularna dneva in večera na KKŠ Summer FEST-u s kar 23-imi glasbenimi izvajalci! Če je čez dan obiskovalce ogrevalo sonce, sexy dekleta, bikini šov in zapeljiva poslikana telesa, večeri niso bili nič kaj manj vroči. Petkov glavni oder so povsem razvneli stari mački yugo rocka, Parni Valjak, ki so z uspešnicami kot je Dok je tebe, Uhvati ritam, Prokleta nedelja in drugimi, navdušili tako mlade kot tiste, ki jih je nostalgija popeljala v mladostniška leta. Koncertno dogajanje se je nadaljevalo tudi v soboto, ko so festivalske legende MI2, navdušili z uspešnicami Pa si šla, Sladka kot med,  Pojdi z menoj v toplice …

 

Publiko so razgreli tudi Elvis Jackson, Zaklonišče prepeva, S.A.R.S., Carpe Diem in ostali …

Odličen žur pa so zagotovili tudi na elektronskem odru. Za divje ritme so poskrbeli Mike Vale, Alex Cvetkov ter Danza Macabra – izvajalci, ki vse bolj uspešno prodirajo tudi v tujino – posebna poslastica pa sta gotovo bila tudi Rey&Kjavik, dvojica iz Nemčije.

 

Sončno vreme v idilični pokrajini je nudilo tudi nemalo športnih užitkov ob nogometu na milnici ter odbojki na mivki, za vse tiste, ki so dneve preživljali bolj ležerno, pa so organizatorji (Klub koroških študentov) pripravili tudi ognjeno predstavo, stand up, zabavna pa je bila tudi vožnja s kanuji, zorbing žoge in poslikava telesa. Tekom dneva je na prizorišču potekalo tudi privlačno tekmovanje, kjer so izbirali KKŠ Summer FEST bikini bejbo!

 

KKŠ Summer FEST je v osrčje Koroške privabil okoli 4000 obiskovalcev, ki so ob koncu festivala veselo prikimavali, da se gotovo vrnejo tudi v 2014.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.