Kultura raztura

Študentska organizacija Univerze na Primorskem, natancneje njen Resor za kulturo prireja Teden študentske kulture v Kopru z naslovom “Kultura raztura”, ki se bo odvijal od 26. 2. 2007 do 3. 3. 2007  in vkljucuje razlicne vsebine s podrocja študentskega kulturnega udejstvovanja na tem obmocju.
Dogajanje v tednu kulture je razdeljeno na 3 vecje sklope, in sicer:
 – “Cikel Ameriškega filma” je nastal v sodelovanju z Ameriškim kotickom in Veleposlaništvom ZDA v Sloveniji. V tednu kulture se bo vsak dan ob 18.00 v prostorih Ameriškega koticka  UP vrtel ameriški film.
– “Odprta vrata kulture” je tematski projekt, kjer se bodo lahko vsi zainteresirani udeležili delavnic vseh kulturnih dejavnostih ŠOUP-a: Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem, Akademske folklorne skupine Univerze na Primorskem, Izraznih plesov, Študentske kinoteke, Študentskega improgledališca in ostalih.
– “Kavarniški jazz vecer”, ki bo popestril dogajanje v sredo in v cetrtek zvecer, bo na ogled in na poslušanje postavil mlade perspektivne glasbenike. V sredo bosta glasbo za naša ušesa ob svecah in pijaci ustvarjala študenta UP Samo Turk in Gašper Piano. V cetrtek pa bomo gostili tri študente iz Akademije za jazz iz Celovca znane pod imenom “Footprints Jazz trio”. Udeležba na vse delavnice in prireditve je brezplacna.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.