KURZSCHLUSS – FESTIVAL ZA GLASBENE SLADOKUSKE PRIHAJA 28. NOVEMBRA

Na underground lokacijo v samem središču Ljubljane, pod poslovno stavbo Slovenijalesa prihaja šesttedenski glasbeni vrhunec z izjemnimi glasbeniki iz Slovenije, Balkana, Evrope in Avstralije. Napovedujejo neustavljiv naboj glasbe in spremljevalnega programa, predvsem pa svežine na področju zabave.

Skladiščni prostori v poslovni stavbi Slovenijalesa se zaradi svoje lokacije ter karakteristik prostora odlično ujemajo z željami ustvarjalne ekipe. Kurzschluss letos gradi na izjemnemu programu z glasbeniki, ki s svojimi nastopi polnijo tudi največje koncertne dvorane. V klub prihaja več kot dvajset mednarodno nagrajenih glasbenih ustvarjalcev, skupin in DJ–jev, kar napoveduje najboljšo izkušnjo zabave v prestolnici.

Ponočnjakinje boste od – otvoritve – 28. novembra do 31. decembra lahko uživale vse petke in sobote, tudi kaksno sredo in četrtek, posebno presenečenje pa prihaja v obliki božičnega koncerta in odštevanja zadnjih minut starega leta. Seveda pa obiskovalce čakajo še druga darila in presenečenja glasbenikov.

Ob začetku priprav sta svoje misli strnila predstavnika organizatorjev, Black Pony, Ula Spindler: »Pravijo, da je nadaljevanje vedno zahtevnejše od prve uprizoritve, zato ima ustvarjalna ekipa na začetku druge sezone Kurzschlussa še toliko več zagona. Klub bomo napolnili z izjemnim programom, za obiskovalce pripravljamo novo izkustvo nočnega življenja, trenutno pa je naš največji izziv grobe skladiščne prostore v štirih tednih spremeniti v najbolj obiskan ljubljanski klub.« »Nočno življenje se bo obrnilo na bolje. Obiskovalcem kluba bomo ponudili strnjeno šesttedensko festivalsko izkušnjo, ki je ni mogoče dobiti praktično nikjer drugje. Zadnji del sestavljanke pa bodo ugodne cene vstopnic, pravi Jaka Gornik, Futuristični Marketing.

V Kurzschluss prihajajo prejemniki največjih glasbenih nagrad, kultni glasbeniki z izjemno zvestimi oboževalci ter bogatimi diskografijami, nekateri med njimi v Slovenijo prihajajo celo premierno. Prihajajo kultna skupina Laibach, svetovni Umek, božični koncert Magnifica, Sladica Live!, avstralski Pendulum Dj set & Verse, mama britanske skupine Faithless, Sister Bliss, beograjski revolucionarji hip hopa Bad Copy, španski matador Cristian Varela, Lisa Millett, Joris Voorn in druge glasbene poslastice. S tem želi ustvarjalna ekipa kluba obiskovalcem ponuditi kar najboljšo izkušnjo nočnega življenja ter nastopov glasbenikov.

Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. #Kurzschluss

nov // Faul & Wad Ad / Sylvain / Peter Gold / Hannah Mancini / Teater Ponorelii
nov // Laibach / Daniel Miller / Aldo Ivančič
dec // Pendulum DJ set & Verse / Milk Drinkers / Illegak Kru
dec // Joris Voorn / Alexserra
dec // Bad Copy / Tehochee Kru / Dj Bizzo Bodega
dec // Sister Bliss DJ set / Angel Anx
dec // Umek / Alex Ranero / Adoo / Greg Kutnar
dec // Sladica Live! / The Brand New Heavies / DJ Zeds / DJ K’Pow / DJ Bayo
dec // Magnifico / Trubači Ivana Pavločića / Cica Mica
dec // Cristian Varela / Alexserra VS Adoo / Uptech
dec // Lisa Millett / Sharkastique Oldies Goldies / Paolo Barbato
dec // NY’s Party

Vstopnice

Predprodaja in prodaja vstopnic poteka na prodajnih mestih Eventim. Cene vstopnic se razlikujejo glede na glasbeni večer in čas nakupa. Najnižja cena vstopnice je 8 evrov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.