Le še nekaj dni do elektronske zabave v centru Maribora

12 ur elektronike z ameriško zvezdo DJ Ian Carey

V organizaciji Urada za kulturo in mladino Mestne občine Maribor od 18. maja naprej poteka 1. festival Mladi Maribor. V sodelovanju z Ledek.si se bo omenjeni festival zaključil to soboto, 31. maja z osrednjim dogodkom na trgu Leona Štuklja v Mariboru, imenovanim 12 ur elektronike, na katerem bo kot glavna zvezda nastopil Dj Ian Carey iz ZDA. 

V soboto, 31. maja se bo na osrednjem mariborskem trgu – Trgu Leona Štuklja ob 12. uri začela prireditev Ledena plaža v mestu.  »Rdeča nit dogodka bo ledena plaža: bazen, napolnjen z ledom, osvežilni napitki, sveži prigrizki, eko hrana…. Skratka, osvežitev je beseda, ki ubesedi ta dogodek,” pove Janez Fece, predstavnik organizatorja. Dogodek je zadnje dejanje 1. festivala Mladi Maribor v organizaciji Urada za kulturo in mladino MOM, v okviru katerega se je in se še bo zgodilo preko 80 projektov. Vsi dogodki, tudi ta, so brezplačni in namenjeni vsem mladim in mladim po srcu (več o festivalu na www.mladimaribor.si) .

 

Dogodek bo trajal od 12. ure opoldne do polnoči, dogajalo pa se bo marsikaj. Na odru se bodo zvrstili različni DJ-I, predstavila se bosta tudi nadebudna DJ-a, dijaka, izbrana na razpisu, glavna zvezda dogodka pa je zagotovo DJ Ian Carey iz ZDA. Carey je dobro poznan vsem ljubiteljem elektronske glasbe, pa tudi širše, saj je nanizal kar nekaj hitov (Say what you want, Keep on risin’, Get shaky….), sodeloval pa je z imeni kot so Snoop dogg, Taio Kruz, Afrojack in drugimi.

 

Dnevno dogajanje bo temeljilo na sproščenem vzdušju ob animaciji ter glasbenih in športnih delavnicah, predstavitev akrobatike, plesni nastopi (dance performance by Saint & Sinner ), stand up… Ob zvezdi večera bodo nastopili tudi “domači” DJ-i Baly, Splif, Alesso M, Gashy, Marko Luk….  Proti večeru se bo dogajanje prevesilo v vrhunski elektronski dogodek, ki ga Maribor še ni gostil, še posebej ne na prostem in v samem centru mesta. Dogodek, ki bi ga z lahkoto umestili v prestolnico.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.