Lepota po slovensko

Slovenija se z drugim Sejmom kozmetike in lepote LOVE BEAUTY 2017 v sodelovanju z BEAUTY FORUM postavlja ob bok gigantskim in za marsikoga nedosegljivim sejmom iz tujine. V elegantni in ravno prav veliki Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča bomo spoznali vso lepotno ponudbo Slovenije in tujine na enem mestu.

Lansko leto je sejem LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM privabil več kot 5000 domačih in tujih obiskovalcev, lastnic in lastnikov salonov in poslovnežev različnih lepotnih panog. Odličen odziv javnosti, tako profesionalne kot ljubiteljev lepote, je organizatorje spodbudil k nadaljevanju in širitvi ponudbe. Tako so obstoječim dodali nove lepotne panoge estetike.

8. in 9. aprila 2017 bo Ljubljana gostila slovensko in tujo ponudbo z najrazličnejših lepotnih segmentov: kozmetike in naravne kozmetike, manikire, pedikure, frizerstva, plastične in estetske kirurgije, dentalne estetike in wellnessa ter storitev, ki so nepogrešljiv del lepotne industrije.

Razstavljavci bodo nudili obiskovalcem pestro ponudbo izdelkov in storitev po najugodnejših sejemskih cenah, predstavili bodo lepotne novosti in trende ter strokovna svetovanja in namige, kako izboljšati svoj lepotni vsak dan. Priložnost, ki je zagotovo ne smete izpustiti iz rok vsi ljubitelji lepote kot tudi strokovnjaki in profesionalci na lepotnih področjih, ki lahko pričakujete odlične kupčije in produktivna srečanja, ki bodo še utrdila vaše poslovanje.

Posebna ponudba sejma so tudi gostujoča predavanja in seminarji, kjer bomo imeli edinstveno priložnost prisluhniti najbolj zanimivim temam lepotne industrije, ki jih bodo z nami delili:

 • britanska kraljica naravne kozmetike Deborah Mitchell, ki skrbi za popolno kožo angleške kraljeve družine;
 • talentirani umetnik ličenja Steve Douch z dostopno linijo profesionalne kozmetike;
 • priznana hrvaška dermatologinja dr. Ivana Nola, ki predava po vsem svetu;
 • ljubitelje las bosta navdušila frizerski mojster s step by step seminarjem Metod Tasič in italijanski freestyle frizerski virtuoz Antonio Tufano;
 • priznana madžarska nohtna stilistka Norka Andrea Szalay;
 • slovenski plastični in estetski kirurgi dr. Daša Kovačič Beković, dr. Matic Fabjan in dr. Franc Planinšek;
 • mediestetska specialistka Nina G. Krajnc;
 • kako hitro, neboleče in varno po najnovejši metodi odstraniti dioptrijo z dr. Boštjanom Drevom;
 • Nives Kafol o rastnih aktivatorjih v negovalni kozmetiki;
 • Dominika Tompa Majcen, mag. farmacije, bo predstavila uporabo kisika v kozmetiki in stomatologiji;
 • vizažist in poslovni svetovalec Evgen Gec. Seznam zanimivih gostov in dogodkov je objavljen na www.sejemkozmetike.si.

Zaljubite se v LOVE BEAUTY tudi vi in nas obiščite na Gospodarskem razstavišču 8. in 9. aprila!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.