Lepotni posegi v Krkinih termah v Dolenjskih Toplicah

Ob praznovanju leta dni odprtja Hotela Balnea so v Termah Dolenjske Toplice tudi tokrat poskrbeli za novost v ponudbi.

Sredi decembra bo v priznanem slovenskem zdraviliškem in sprostitvenem centru začela delovati ambulanta za estetsko kirurgijo, kjer bodo izvajali minimalno invazivne metode pomlajevanja, ki hitro in učinkovito pripomorejo k svežemu in bolj mladostnemu videzu.
Naravni proces staranja kože na obrazu se odraža v spremembi oblike izraza in z nastankom gub, kar je posledica izginevanja podkožne maščobe in dermalnega kolagena. Sčasoma lahko naš videz kaže podobo, ki ni več skladna z našim počutjem in samopodobo. Tudi zaradi modnih smernic, ki narekujejo zdrav in kakovosten slog življenja, prijetno in privlačno podobo, danes vse več ljudi obišče estetskega kirurga, da bi jim pomagal ustvariti bolj svež in mladosten videz.

Metode pomlajevanja danes vse bolj stremijo k minimalno invazivnim posegom, s katerimi dosežemo pomladitev brez velikega tveganja, dolgega okrevanja in precejšnjih stroškov. Zato so v Krkinih termah v Dolenjskih Toplicah ponudbo sprostitvenih in lepotnih storitev nadgradili s ponudbo ambulantnih lepotnih posegov, ki jih izvaja Tea Jedlovčnik Štrumbelj, dr. med., specialistka plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Navedeni lepotni posegi so samoplačniški.

Strokovno in varno

Seveda se z napredkom tehnologije število aparatov za izvajanje pomlajevanja na telesu in obrazu strmo povečuje, vendar njihovi učinki niso vedno preverjeni in so v nestrokovnih rokah lahko tudi nevarni. V Termah Dolenjske Toplice uporabljajo varne, preizkušene in večinoma naravne učinkovine.

Lepotne posege izvaja usposobljena zdravnica specialistka z bogatimi izkušnjami na področju estetske kirurgije, ki preparate dobro pozna in ima tudi znanje, s katerim rešuje morebitne zaplete.

Na poseg med kratkim oddihom

Po lepotnem posegu je priporočljivo, da se gost odloči za krajše, eno- ali večdnevno okrevanje. V Termah Dolenjske Toplice omogočimo nego kože z ustreznim hlajenjem, vlažilnimi maskami in limfno drenažo. Tako olajšjmo nelagoden občutek in zmanjšajo morebitne otekline ali pekočo kožo. Dobrodošel je obisk pri kozmetičarki, ki svetuje glede nege in ličenja po posegu, da bi se rezultat posega čim dlje obdržal.

Več na: terme-krka.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.