Letz Zep

Sobota, 24. oktober 2015 ob 21.00, Klub Cirkus, Ljubljana

Najboljše, kar lahko slišite v živo pri nas in v Evropi od skupine Led Zeppelin v klubih! Duh skupine je močno prisoten v skupini Letz Zep, ki jih boste lahko videli in slišali v soboto, 24. 10. 2015 ob 21.00 v Klubu Cirkus v Ljubljani. Celo Robert Plant je zanje dejal: “Šel sem na koncert in tam videl – sebe!” Nad njimi so navdušeni tudi Jimmy Page, Ozzy Osbourne, Steve Winwood, Janick Gers (Iron Maiden), v sloviti reviji Kerrang! pa so zapisali celo: “Boljši kot ponovna združitev Led Zeppelin.” Na koncertu v Ljubljani boste lahko v živo slišali njihove uspešnice kot sta rokerski “Black Dog” in “Rock and Roll”, preko akustičnih folk pesmi “Gallows Pole” in “Babe I’m Going to Leave You” do res kompleksnih melodij s skladbama kot sta “Kashmir” in že “ponarodele” “Stairway to Heaven”. Sicer pa imajo Letz Zep v repertoarju več kot 50 pesmi skupine Led Zeppelin in s tem pokrivajo njihovo celotno diskografijo.  Samo za vas pridejo naravnost iz Londona v Slovenijo v maniri vseh najboljših “tribute to” skupin, ki smo jih že gostili v Ljubljani, pred nekaj leti v Cvetličarni. Pohitite z nakupom vstopnic, saj že zelo pohajajo! 

 

Skupina Letz Zep, najboljša Led Zeppelin “tribute to” skupina, prihaja iz Anglije. Skupino so osebno priznali kot vrhunsko tudi nekateri člani skupine Led Zeppelin, povabili so jih namreč tudi nastopati na uradno predstavitev zgoščenke “Mothership” v sloviti klub v Sohu v Londonu.

 Letz Zep veljajo za vodilno “tribute to” skupino Led Zeppelin, in celo Robert Plant osebno je dejal, da ko gleda frontmana skupine na odru je kot bi gledal samega sebe! “Prišel sem in videl sebe!” je dejal v intervjuju za Q Magazine.


So najbolj znana in prestižna “tribute to” skupina Led Zeppelin, ki so jih predstavili na BBC1, BBC2 in ITV1. Imeli so tudi celostransko predstavitev v znani rock reviji Classic Rock kot tudi v reviji Kerrang! Predstavili so jih tudi na Planet Rock Radiu, kjer so jih poimenovali “najboljši med tribute skupinami”.


V repertoarju imajo več kot 50 skladb skupine Led Zeppelin, s katerim pokrivajo celotno glasbeno zapuščino slovite skupine, od rokerskih “Black Dog” in “Rock and Roll”, preko akustičnih folk pesmi “Gallows Pole” in “Babe I’m Going to Leave You” do res kompleksnih melodij s skladbama kot sta “Kashmir” in že “ponarodele” “Stairway to Heaven”. “Ne morete imeti preveč dobrega … tukaj so Letz Zep.” jih je napovedal Jeremy Paxman na BBC2 Newsnight.


Člani skupine so bili na turnejah z glasbeniki kot so Ozzy Osbourne, Roger Daltrey, Steve Hackett, Dr. Feelgood in Uriah Heep, če jih naštejemo samo nekaj, in ravno to govori o resnični kakovosti glasbenikov, ki so člani skupine Letz Zep. Kot stari glasbeni mački so toliko bolj sposobni izvajati skladbe legendarnih Led Zeppelin, ki jih v celoti posnemajo, a k temu dodajo še svoje izvrstno znanje igranja inštrumentov kot tudi posnemanja glasu Roberta Planta. Naj omenimo tudi poseben nastop, ki je značilen tudi za originalno zasedbo Led Zeppelin. Skupina tako prinaša glasbo v živo skupine Led Zeppelin tako njihovim starim fanom, kot tudi mlajšim generacijam, na kar je originalna skupina ponosna. Glasbeniki v skupini Letz Zep so resnični fani Led Zeppelin in ravno njihova kilometrina in kakovostno igranje jim omogočajo, da prenašajo glasbo omenjenih glasbenih legend v čim bolj verodostojnem slogu in zvoku.


Skupina je nastopala v najbolj prestižnih klubih in na festivalih v Španiji, Grčiji, Italiji, Franciji, Na Nizozemskem, v Belgiji, Veliki Britaniji, na Madžarskem, v Rusiji, na Irskem, v Avstraliji, Novi Zelandiji, Braziliji … in tokrat prvič tudi v Sloveniji! Ne zamudite tega enkratnega doživetja glasbe v živo Led Zeppelin v klubskem vzdušju Kluba Cirkus 24. 10. 2015!

 

Kaj so dejali o Letz Zep:


“Vstopil sem in videl – sebe!!!”

Robert Plant


“Bilo je odlično! Veliko sem slišal o vaši skupini, in imamo veliko skupnih prijateljev, torej ostanimo v stiku. Rad bi prišel na kakšnega od vaših koncertov.”

Jimmy Page

“Slišal sem za vas, Robert vas je videl! Vztrajajte v dobrem delu, in veliko sreče!”

John Paul Jones


“Boljši kot ponovna združitev Led Zeppelin.”

Revija Kerrang!


“Če zaprete oči, si lahko res predstavljate, da sta Plant in Page tam. In če jih odprete, ta iluzija noče stran!”

Jeremy Clarkson – The Sunday Times

“Najbližje “pravi stvari”, ki jo lahko dobite!”

BBC1 London News


“… so najboljša “tribute to” skupina Led Zeppelin”

BBC Newsnight


“Zvenijo neverjetno.”

Steve Winwood


“Hej, človek, to je res je… dober glas, ki ga imaš, moraš biti na je…. heliju, da lahko zapoješ tako visoko.”
Ozzy Osbourne


“Še vedno ste najboljši.”
Nikki Chapman – član žirije Pop Idola


“Dve uri in 20 minut preciznosti, tehnike, nostalgije, strasti in ostalih pridevnikov, ki jih hočete dodati. Zame je to bil neverjeten, neverjeten koncert.”

Antonio Ramero – Planeto Sonoro Madrid

“Ko sem prvič slišal glasbo Planta in Pagea, sem bil razočaran, ker ne bo možnosti, da bi slišal ta legendarna glasbenika igrati spet, zdaj pa mislim, da sem videl najbližjo najboljšo stvar.”

David Malkin – Peterboro’ Telegraph

“Letz Zep so resnično osupljivi in mojstri v umetnosti prenašanja glasbe v živo kot ta mora zveneti, z občutkom, integriteto in talentom.”

Gary Robinson – Peterboro Herald and Post


Cene vstopnic:

Predprodaja: 15,00 EUR. Na dan koncerta: 18,00 EUR.


Spletna prodaja:

www.eventim.siUporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.