L’OCCITANE v boju proti slepoti!

L’OCCITANE že od ustanovitve temelji na vrednotah pristnosti, spoštovanja in solidarnosti. Leta 2006 pa je ustanovil Fundacijo L’Occitane, s katero med drugim podpira tudi projekte za pomoč slepim in slabovidnim.
Tako kot lani bo L’Occitane tudi letos zbiral dobrodelna sredstva, ki jih bo namenil za pomoč slepi in slabovidni mladini.
Tokrat bo k zbiranju sredstev pristopil na dva načina:
• s prodajo dobrodelnega mila Afriške pripovedke, katerega 100 % izkupiček bo namenil svetovni nevladni organizaciji ORBIS in
• s podarjenim 1 € od vsake prodane dišave za dom, ki ga bo podaril Zavodu za slepo in slabovidno mladino.
Da bi skupaj stopili v boj proti slepoti, L’Occitane v svoje trgovine vabi prav vse s posluhom za soljudi.

1. DOBRODELNO MILO S KARITEJEVIM MASLOM

Že od leta 2006 dalje L’OCCITANE v svojih trgovinah vsako leto lansira dobrodelni izdelek in tudi to leto ne bo drugače. 100 % iztržka od prodaje tega izdelka je namenjeno nevladni organizaciji ORBIS, ki je predana reševanju vida po celem svetu. Ta projekt L’Occitane organizira skupaj s Fundacijo L’OCCITANE, katere poglavitna skrb je podpora ljudem s prizadetim vidom.

Milo s karitejevim maslom Afriške pripovedke, 125 g
Milo, obogateno s karitejevim maslom z mehčalnimi in zaščitnimi lastnostmi, nežno očisti vaše roke in jih prijetno odišavi. Milo L’OCCITANE ima spredaj vgravirano afriško masko, v opomin naj vedno poskusimo videti resnico, ki se skriva za predsodki. Pripovedke nas učijo o vrednotah človeštva in nas spodbujajo k novemu, drugačnemu pogledu na svet.

Izkupiček od prodaje mila, ki vam ga podarjamo, je namenjen za nevladno organizacijo ORBIS – za reševanje vida po celem svetu.

1 € OD VSAKE DIŠAVE ZA DOM ZA SLEPO IN SLABOVIDNO MLADINO

V mesecu oktobru lahko ob nakupu kateregakoli izdelka iz kolekcije Dišave za dom pomagate pri zbiranju sredstev za slepo in slabovidno mladino.

Od vsake prodane dišave za dom bo L’Occitane podaril po 1 € Zavodu za slepo in slabovidno mladino.

Pomagajte mladim, ki so se znašli v temi in odišavite svoj dom s čudovitimi L’Occitanovimi dišavami:

• Dišavna sveča v vonjih: Rdeči sadeži, Beli cvetovi, Figovi listi, Provansalska pokrajina, Kandirano sadje, Zimski gozd, Jantar, Cimet z začimbami, Cvet pomarančevca, 100 g.
• Parfum za dom v vonjih: Rdeči sadeži, Beli cvetovi, Figovi listi, Provansalska pokrajina, Kandirano sadje, Zimski gozd, Jantar, Cimet z začimbami, Cvet pomarančevca, 100 g.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.