Luciano in desetletnica Cadenze na festivalu Sonus

Udarnim nosilcem največjih elektronskih festivalov, kot so Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler, DJ Sneak, Chris Liebing, Magda in Joseph Capriati, se bo na premiernem festivalu Sonus pridružila še ena ikona klubskega podzemlja.

Pravzaprav kar dve: Luciano bo na zaključku letošnje sezone v Zrćah s svojimi pribočniki proslavil 10-letnico založbe Cadenza, ene najmočnejših silnic v elektronski glasbi.

V Barceloni živeči švicarski producent in didžej, ki se je na ibiški olimp povzpel kot rezident klubov Pacha, Ushuaia in Booom!, lani pa navdušil z epskim singlom “Rise of Angel”, bo ob svojem prvem nastopu na plaži razvrata proslavil 10. rojstni dan Cadenze, z njim pa prihaja na Pag še cel kup prijateljev: Mirko LokoAndrea Oliva, Ernesto FerreyraAlex PiconeDani Casarano in tudi naš Valentino Kanzyani.

“Najbolj me veseli, da se je v teh letih ustvarjanja okoli Cadenze spletlo cel kup lepih prijateljstev. Uživam v delu s svojo ekipo, uživamo v ustvarjanju glasbe in zabav, druženju znotraj ekipe in z ljubtelji našega zvoka. Ustvarjamo res lepo zgodbo in ob tem tudi uživamo,” je ob jubileju povedal Luciano, ki ohranja svežino Cadenze tudi tako, da ostalim članom kolektiva pušča ogromno prostora za razvijanje lastnih zgodb. “Ne želim, da bi ustvarjali nekakšen tipičen zvok Cadenze, ampak da razvijajo svojo identiteto. Za vsakogar, ki ga sprejmemo v družino, lahko rečem, da zveni precej unikatno in želim, da to svoj unikatni zvok negujejo še naprej.” Zvoke Cadenze lahko raziščete tukaj: www.cadenzamusic.net/podcast

Festival Sonus, ki se bo med 21. in 25. avgustom odvijal v klubih Papaya in Kalypso, bo ponudil še kup prepartyjev, afterjev in zabav na barkah. 5 dni in 4 noči nepozabne zabave z vodilnimi ustvarjalci sodobnega housa in tehna vas bo stala le 45 evrov, vstopnice pa lahko kupite na prodajnih mestih Eventim (www.eventim.si) in Petrol.  Podrobnejše informacije o festivalu, programu, namestitvi in vsem kar sodi zraven, najdete na www.sonus-festival.com in www.facebook.com/insoundwetrust.

Sonus Festival 2013 - Official Trailer

Nastopajoči:

RICARDO VILLALOBOS * LUCIANO * SETH TROXLER

LOCO DICE * MAGDA * DJ SNEAK * DAVIDE SQUILLACE

ZIP * CASSY * CHRIS LIEBING * VALENTINO KANZYANI

JOSEPH CAPRIATI * MIRKO LOKO * KAROTTE * PAN POT

MARGARET DYGAS * MATTHIAS TANZMANN * tINI * BINH

MATHIAS KADEN * ONUR ÖZER * GUTI live * DAN ANDREI

 YAYA * PREMIESKU live * ANDREA OLIVA * FELVER * IAN F

BUNTE BUMMLER live * FRANCESCO DEL GARDA * ANEURIA

DORIAN PAIC * DANI CASARANO * NADJA * in mnogi drugi …

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.